MENÜ

Kobe'ye Virtus Bologna'dan teklif

Lokavt sonrasında adı Beşiktaş'la anılan basketbolun dünyaca ünlü yıldızı Kobe Bryant, Türkiye'ye geliyor. LA Lakers'ın süperstarı yarın ülkemize ayak basacak ve İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak

Kobe'ye Virtus Bologna'dan teklif

NBA’de lokavtın ilan edilmesinin ardından Beşiktaş’la adı anılan ancak transferi gerçekleşmeyen dünyaca ünlü basketbolcu Kobe Bryant, Türkiye’ye geliyor... Los Angeles Lakers’la birçok başarıya imzasını atan süper star, yarın İstanbul’da hayranlarıyla buluşacak. Programa göre Kobe ilk olarak saat 15.00’te Caddebostan Basketbol Kliniği’nde, 8 basketbol okulundan seçilen 15-17 yaş arasındaki 100 gençle bir araya gelip, onlara antrenman yaptıracak. Ayrıca yıldız oyuncu, burada Nike tarafından yenilenen iki basketbol sahasının açılışına katılacak. 18.00’de Nike Beyoğlu Mağazası’nı ziyaret edecek Kobe, buradaki etkinlikte Darüşşafaka Eğitim Kurumları’ndan gelen 11-14 yaş arasındaki çocukların sorularını yanıtlayacak ve kurulacak olan platformdan halkı selamlayacak.

Haberin Devamı

Enes’e rakip olacak

Pazar akşamı ise Kobe Bryant, A Milli Basketbol Takımımız’ın bu sene NBA’de 3. sıradan Draft edilen genç pivotu Enes Kanter ile birlikte antrenörlük yapacak. Nike’ın ‘Sahayı Ele Geçir’ Turnuvası’nın 20.30’da Haliç Camialtı Tersanesi’nde yapılacak finalinde Kobe ve Enes, iki rakip takımın hocaları olarak boy gösterecek.

Bologna’dan dev teklif!

İtalya’nın Virtus Bologna Takımı’nın, Kobe Bryant’a, 6.7 milyon Dolar’lık teklifte bulunduğu öğrenildi. Çocukluk yıllarının babasının forma giydiği İtalya’da geçmesi ve ayrıca bu ülkenin dilini konuşabilmesi, kamuoyunda 33 yaşındaki oyuncunun bu anlaşmaya sıcak bakmasına sebep olacağı anlamında değerlendirildi. Bologna’nın Genel Menaceri Massimo Feraoni, transfer için Kobe’nin menaceriyle temasa geçtiklerini ve bu konuda ellerinden gelen her şeyi yapacaklarının altını çizdi. Feraoni, “Kobe çok büyük bir isim ve onu takımda görmek, herkes için inanılmaz olur” yorumunda bulundu. Gazeteler, lokavt süresince İtalyan temsilcisinde oynaması için Kobe’ye, 1 yıllık, 2 aylık, 1 aylık ve maç başına olmak üzere, 4 farklı sözleşme sunulduğunu yazdı.

YORUM YAZ