MENÜ

Kız arkadaşının ölüm emrini veren Bruno Fernandes futbola döndü!

Brezilya İkinci Futbol Ligi takımlarından Boa Esporte, 2013'te cinayetten 22 yıl hapis cezası alan ancak geçtiğimiz şubat ayında temyiz sürecinde serbest kalan Bruno Fernandes'i transfer etti, ortalık karıştı.

Kız arkadaşının ölüm emrini veren Bruno Fernandes futbola döndü!

Brezilya çok ilginç bir transfer hikayesiyle sarsılıyor. 32 yaşındaki Bruno Fernandes, Brezilya 2. Lig takımlarından Boa Esporte'yle anlaştı. Fernandes ilk idmanına çıkarken, kulüp başkanı da oyuncusunu savundu.

2010 yılında eski kız arkadaşının hamile kalması ve Bruno'dan nafaka istemesiyle başlayan olaylar silsilesi, Eliza Samudio adlı kadının ortadan kaybolmasıyla devam etmişti.

DNA testleri...

Daha sonra yapılan DNA testleri sonucunda polis raporlarında Bruno Fernandes'in kız arkadaşının ölüm emrini verdiği ve cesedini de köpeklere yedirdiği ortaya çıkmıştı.

'Dünya Kupası' derken 22 yıl hapis cezası

Tüm bu suçlamaların ardından 2010 yılında Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nın kalesini koruması beklenirken 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Bruno Fernandes, geçtiğimiz 24 Şubat'ta temyiz süresi sebebiyle serbest bırakılmıştı.

İşte Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalistler!

Boa Esporte başkanı: Hayata kazandıralım

Boa Esporte Kulübü Başkanı Rone Moraes Da Costa ise futbolcunun topluma yeniden kazandırılması gerektiğini söyledi ve sözleşmeyi savundu.

Kulübün önemli sponsorları ise gelen tepkiler üzerine Boa Esporte'yle olan ilişkilerini kestiler ve sponsorluktan çekildiler.

Bruno Fernandes: İnsanlar yüzüme karşı iyi...

Gelen tüm tepkilere rağmen takımıyla ilk idmanına çıkan Bruno Fernandes ise "İnsanlar yüzüme karşı iyiler. Benim için neler söylendiği çok da umrumda değil. Ben işime konsantre oluyorum" dedi.


ÖZET | Monaco - Manchester City: 3-1

Haberin Devamı
YORUM YAZ