MENÜ

Kırklarelispor kredisini tüketti

Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, küçük bir kredilerini olduğunu ve onu da Körfez Futbol Kulübü karşılaşmasında tükettiklerini söyledi.

Kırklarelispor kredisini tüketti

Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, büyük ve kaliteli takımların beyaz bayrak asmayacağın belirterek, sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Erdem AA muhabirine yaptığı açıklamada, önlerindeki her maçın önemli olduğunu, hata yapma şanslarının kalmadığını ifade ederek, şöyle konuştu: "Körfez Futbol Kulübü karşılaşmasında 3 puan kaybettik. Rakibimizi tebrik ediyorum. Küçük bir kredimiz vardı, bunu da tükettik. Büyük ve kaliteli takımlar beyaz bayrak asmaz. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Yılmak, fren yapmak yok. Heyecanımız lig sonuna kadar devam edecek. 24 adım attık, 8 adımımız kaldı. Hep hayati maçlar oynadık, bundan sonra da oynayacağız. Bu takımın ilk 5 içerisinde yer alacağına kimse inanmadı. Sadece futbolcularım inandı, takımı hak ettiği yere getirdiler. Bundan sonra da onlar götürecekler. Ben takımıma güveniyorum ve mayıs ayının sonunda son sözü onlar söyleyecek. Bundan hiç şüphem yok."

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ