MENÜ

'Kırgınım'

Van Gaal'in Hollanda Milli Takımı'na almadığı yıldız futbolcu, “Evet, bir hayal kırıklığı yaşadım. Ama kadroya alınmadığım için değil, bunu medyadan öğrendiğim için” sözleriyle isyanını dile getirdi.

'Kırgınım'

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, yeni sezonda giyeceği kramponların tanıtımına katıldı. Nike’ın futbol performansındaki son yeniliği olarak lanse edilen Nike Hypervenom’ı kullanacak olan Hollandalı oyuncu, İstinye Park’taki Nike mağazasında basın mensuplarının karşısına çıktı. Krampon tanıtımının ardından soruları yanıtlayan 28 yaşındaki oyuncu, milli takım kadrosuna alınmamasıyla ilgili olarak, “Evet, bir hayal kırıklığı yaşadım. Ama kadroya alınmadığım için değil, bunu medyadan öğrendiğim için” dedi ve Van Gaal’in kendisine bir telefon bile etmediğini söyledi. Sneijder ayrıca birlikte oynamak istediği bir yabancı yıldız olup olmadığı sorusuna gülerek, “Bunun artık bir Türk olması lazım. Sonuçta yabancı sınırı var” yorumunu yaptı.

En az çeyrek final

Galatasaray’ın bu sezonki hedefleriyle ilgili de konuşan Sneijder, “Geçen sezon yarı finalin kapısından döndük. Yine en az çeyrek final oynamayı hedefliyoruz. Ama daha da ileri gidebiliriz” dedi.

Mehmet Demircan

Haberin Devamı
YORUM YAZ