MENÜ

"Kimse kendisini şampiyon görmesin"

Beşiktaş kaptanı İbrahim Üzülmez, Süper Ligin 30. haftasında 18 Nisan pazar günü oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

"Kimse kendisini şampiyon görmesin"

36 yaşındaki tecrübeli oyuncu ligin bitimine beş hafta kaldığını ve bu sürede bir çok dengenin yeniden değişebileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Üzülmez, bugünden kimsenin kendisini şampiyon olarak görmemesi gerektiğini vurgularken, bitime beş hafta kala kendini şampiyon gibi görenlerin derbi maçının ardından söylemlerini değiştirebileceğini vurguladı.

"HİÇ KİMSE BUGÜNDEN KENDİNİ ŞAMPİYON VEYA ŞAMPİYONLUĞA EN YAKIN TAKIM OLARAK GÖRMESİN"
"Bu hafta sonu Fenerbahçe ile kritik bir maç oynayacağız. Ligin ilk yarısında oynadığımız maçı rakibimizden daha fazla mücadele ederek ve galibiyeti daha fazla isteyerek kazanmıştık. Bugün içinde bulunduğumuz ruh halinin o günden bir farkı yok. Aynı mücadele isteği ve aynı kazanma arzusu içindeyiz. Bu durum takım içindeki tüm arkadaşlarım için geçerlidir. Ben takımın kaptanı olarak açık bir şekilde bu tesbiti yapabiliyorum. Hocamız da bize aynı yönde telkinlerde bulunuyor. 3 puanın birinci şartı mücadele etmekse biz bu mücadeleyi ortaya koyacağız. Ayrıca ligin bitimine henüz beş haftya var. Beş hafta uzun bir süre ve her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım. Hiç kimse bugünden kendini şampiyon veya şampiyonluğa en yakın takım olarak görmesin. Bu sezon başından bu yana daha önce hiç şahit olmadığımız durumlar ve sıralamalar ile karşı karşıya kaldık. Bu durum son beş hafta da devam edecektir. Beşiktaş olarak bu sezon puan kayıplarında çok cömert davrandık. Şampiyon olmak istiyorsak artık yarım puan bile kaybetmemeliyiz".

Haberin Devamı

"MAÇ SONU GÜNDEMİ HAKEM HATALARININ OLUŞTURMAMASINI DİLİYORUM"
İbrahim Üzülmez son günlerde sıkça konuşulmaya başlanan hakem hatalarının Fenerbahçe maçında olmamasını ümit ettiğini söylerken, "Ne bize, ne de rakimiz adına umarım hata yapılmaz. Maç sonu gündemi hakem hatalarının oluşturmamasını diliyorum" dedi.

Kaptan takımdaki sakat oyuncuların çokluğuna da vurgu yaparken, sahaya 11 kişi çıkacaklarını ifade etti ve şunları söyledi: "Sakat oyuncu sayımızın fazla olduğunun farkındayız. Bu durumun dez avantajını son oynadığımız Trabzonspor ve Ankaragücü maçlarında yaşadık. Ancak şampiyon olmak istiyorsak böyle bir bahaneyi öne süremeyiz. Büyük takımların forması ile ilk 11'de sahaya çıkan futbolcular as takımdır ve büyük takım oyunucuna yakışır bir futbol oynarlar. Sezon başından bu yana yaşadığımız sıkıntıları geride bırakmak için önümüzde çok iyi bir şans var. Pazar günü başlama düdüğü çaldığında eksik, sakat, genç veya tecrübeli oyunucu ayrımı kalmayacaktır. Sahadakiler galibiyet için herşeylerini ortaya koyacaklardır".

YORUM YAZ