MENÜ

Kim ne dedi?

Dün gerçekleştirilen Mali Genel Kurul'da neler söylendi?

Kim ne dedi?

Öner: Herkes bize imreniyor
Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, “2009 yılının her anlamda Beşiktaş yılı olduğunu söyleyebilirim. 2009, çifte kupa alarak tarihi bir zafere imza attığımız, Fulya Projesi’nin kurdelesini kestiğimiz bir yıl oldu. Beşiktaşımız 19 yıl aradan sonra çifte şampiyonluk yaşamış, herkesin imrendiği bir kulüp olmuştur. Bizi kıskananlar gündemi değiştirmeye çalışmıştır” diye konuştu.

Arat: Başkan’dan para isteyen yok
Eski başkan adayı ve eski yönetici Hasan Arat, “Beşiktaş siz yönetime gelirken, sizden para talebinde bulunmadı. Kulübü iyi idare etmenizi istedi. Beşiktaş’ı tarihinde görülmeyen rakamlarla kendinize borçlu hale getirdiniz. ’Bu parayı ertesi gün isterim’ diyorsunuz. Sayın Başkan, Beşiktaş size borçlu kalmaz, kalmayı da hiç istemez. Fulya konusuna gelince... Ya siz hesap bilmiyorsunuz, ya biz bir şey bilmiyoruz. Fulya gelirlerinin 20 yıllığına kırdırılması konusu yargıya gitmiştir. Sayın Aksu ile birlikte bu usulsüz kararın aldırılmasını sağladınız. Eğer bu usulsüz kararı uygulamaya devam ederseniz, Fulya’daki kuleleri Beşiktaşlılar başınıza yıkar. Tribünlerin temizleneceği söyleniyor. 107 yıllık kulübün tribünleri ne zaman kirlendi? Yoksa maçlara sokulup çocuklarımızı döven kişiler tarafından mı kirletildi?” dedi.

Altınsay: Tek büyüyen borçlar
Eski yöneticilerden İbrahim Altınsay, “Kulübü büyüttüklerini söyleyenlerin büyütüğü tek şey borçlardır. 5.5 yılda 5 teknik direktör, 63 futbolcu alınmış. 35 milyon Euro bonservis bedeli ödenmiş. Bu da 73 milyon lira yapıyor. Yüzde 10 iskonto yaptık mı, tam da başkanın borcuna denk geliyor. Önerim şu, başkan futboldan anlıyor ya, kursun bir menajerlik şirketi, futbolcuları ona verelim” ifadelerini kullandı.

Vardar: Kapıda bile yatarım
Yıldırım Demirören’in listesinde bulunan Sinan Vardar, Beşiktaş için kapıda bile yatacağını söyledi. Vardar, “Her zaman kulübüm için maddi manevi bilgilerimi paylaştım. Bu yönetimde de sayın başkanım daha önce kendisine muhalefet etmeme rağmen beni listesine aldı. 60 yaşındayım ve son devrem. Beşiktaş’a bir şey vermek için değil yedek üye olmak, Beşiktaş Kulübü’nün kapısının önünde bile yatarım” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ