MENÜ

Kevin Durant'ten özür

Golden State Warriors’ın yıldızı Kevin Durant, geçtiğimiz günlerde Twitter’da Oklahoma City Thunder ve koç Billy Donovan hakkında yaptığı yorumlardan dolayı özür diledi.

Kevin Durant'ten özür

Kevin Durant geçtiğimiz gün Twitter’da kendisine yönelik sorulara kendi hesabından fakat başka birinin ağzındanmış gibi cevaplar attı. Bu da Durant’in fake hesapları olup hesaplarını karıştırdığı izlenimini yarattı.

Kevin Durant daha sonra sosyal medya hesapları ile alakalı açıklamalar yaptı: “Başka bir Instagram hesabım daha var fakat o, sadece arkadaşlarım ve ailem için. O hesabı kimseye gizli gizli cevap vermek adına kullandığımı söyleyemem. Twitter’ı ise taraftarlarla iletişim adına kullanıyorum. Bunun taraftarla iletişim için güzel bir yol olduğunu düşünüyorum. Sevdiğim, oynadığım basketbolu birileriyle tartışınca böyle şeyler yaşanabiliyor.”

Oklahoma City Thunder ve Billy Donovan ile alakalı yorumları için ise Durant: “Twitter’da birine cevap verdiğim için veya taraftarla konuştuğum için pişmanlık duymuyorum. Fakat eski koçum ve eski takımımın adını geçirdiğim için pişmanım. Bu çocukçaydı, aptalcaydı ki bu durumdan dolayı özür diliyorum.” açıklamalarını yaptı.

Sosyal medya ile alakalı açıklamalarına devam eden Kevin Durant: “ Taraftarlar ile iletişimimi keseceğimi sanmıyorum. Bundan gerçekten keyif alıyorum ama biraz bunu azaltıp basketbol oynamaya odaklanacağım. Dün yaşananlarla uğraşmak zordu ama önüme bakacağım. Kendime kızgınım. Kesinlikle önüme bakıp, oyunuma odaklanmak istiyorum.” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ