MENÜ

Kerim'e alkış yağmuru

Süper Lig’de bu sezon ilk kez Çaykur Rize maçında 11’de forma giyen ve attığı golle galibiyette büyük pay sahibi olan Kerim Frei; teknik heyet ve takım arkadaşlarının takdirini topladı.

Kerim'e alkış yağmuru

Ricardo Quaresma’nın yokluğunda Çaykur Rizespor maçında bulduğu şansı çok iyi değerlendiren Kerim Frei’nin performansı, teknik heyetten, yönetim kuruluna kadar herkesi sevindirdi. Süper Lig’de bu sezon ilk kez 11’de sahaya çıkmasına rağmen takımdan hiç ayrı kalmamış gibi formda bir görüntü veren ve attığı şık golle galibiyette çok büyük pay sahibi olan Kerim, takım arkadaşlarının da takdirini topladı.

Bu sezon Teknik Direktör Şenol Güneş’in en önemli jokerlerinden biri olan genç futbolcunun ise takım arkadaşlarına, ekip olarak çok iyi işler yaptıklarını söylediği aktarıldı. Başarıyı sahiplenmekten kaçınan Kerim’in takımın performansını ön plana çıkararak, “Şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyorum. Bu maçta Sosa ile ben gol attım yarın başkası atar. Ayrıca maçta Tolga ağabey çok kritik bir penaltı kurtarışı yaptı. Önemli olan bu maç değil sezon sonu şampiyonluğa ulaşmamız” diye konuştuğu öğrenildi.

Kerim Frei, Çaykur Rize maçından sonra forma şansı bulamadığı dönemlerde mental olarak ayakta kalmak için büyük çaba harcadığını dile getirirken, takım olarak şampiyonluğa odaklandıklarının altını çizmişti.

30 MAÇTA FORMA GİYDİ

Kerim Frei bu sezon üç kulvarda 30 resmi maçta forma giydi. Süper Lig’de 16, Ziraat Türkiye Kupası’nda 9 ve UEFA Avrupa Ligi’nde 5 karşılaşmada görev yapan genç futbolcu toplam 5 gole imza atarken, 3 kez de asist yaptı. (Milliyet)

Şenol Güneş: Fırtına'ya dikkat

Haberin Devamı
YORUM YAZ