MENÜ

Kerem Aktürkoğlu'nun ardından Muhammed Demirci! Küllerinden doğuyor!

Yakın dönemin en çok dikkat çeken ancak beklentileri karşılayamayan isimleri arasında gösterilen Muhammed Demirci, 24Erzincanspor'da küllerinden doğuyor. Başarısız geçen sezonların ardından Ağustos 2021'de Kırmızı Siyahlı ekibe imza atan 27 yaşındaki solak oyuncu, çıktığı 21 resmi maçta 13 kez ağları sarstı. Akıllara ise 2019/20'de Erzican'da 34 maça çıkan ve 20 gol atarak Galatasaray'a imza atan Kerem Aktürkoğlu geldi. Hatalarından ders aldığı gözlenen Muhammed'in Kerem'in yaptığı patlamayı yapıp yapmayacağını ise zaman gösterecek. İşte detaylar...

Kerem Aktürkoğlu'nun ardından Muhammed Demirci! Küllerinden doğuyor!

Beşiktaş altyapısında yetişen ve bir döneme damga vurması beklenen Muhammed Demirci, maalesef kariyer basamaklarını istediği gibi atlayamadı. 10 yaşında Barcelona altyapısında idmanlara çıkmaya başlayan ve bir dönem 'Yerli Messi' olarak lanse edilen Muhammed, birçok takım gezdi ancak umutla beklenen performansı bir türlü gösteremedi. Futbol kamuoyu, yetenekli solaktan umutlarını kesmek üzereyken Temmuz 2021'de TFF 2. Lig ekiplerinden Anagold 24Erzincanspor'a imza atan Demirci, klasını konuşturmaya başladı.

Haberin Devamı

En iyi sezonunu geçiriyor

Erzincan, Beyaz Grup'ta Play-Off iddiasını sürdürürken 20 maçta şans bulan 27 yaşındaki oyuncu, rakip fileleri 12 kez sarsmayı başardı. Kupada çıktığı 1 maçta 1 gol atan ve 21 resmi maçta 13 gol atan Muhammed, kariyer rekorunu kırdı.

Kerem Aktürkoğlunun ardından Muhammed Demirci Küllerinden doğuyor

Kariyerinde birçok takımda oynayan Muhammed, kendisinden beklenen çıkışı 24Erzicanspor'da yaptı.

Kendisinden beklenen performans

Beşiktaş, Gaziantep FK (O dönemki adı: Gaziantep Büyükşehir Belediyespor), Mouscron, Şanlıurfaspor'da gol sevinci yaşayamayan, Sarıyer'de ise sadece 1 gol atabilen solak oyuncu, İstanbulspor'da çıktığı 70 maçta ise 8 gol atmıştı. 24Erzincanspor'daki ilk döneminde 11 maçta 3 gol, 1 asistle oynayan ve takımın Play Off şampiyonluğu yaşayarak 2. Lig'e yükseldiği kadroda olan Muhammed, ikinci döneminde kendisini sadece futbola odakladığını gösterdi.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlunun ardından Muhammed Demirci Küllerinden doğuyor

24Erzincanspor, Kerem Aktürkoğlu'nun ardından Muhammed Demirci'yi de parlatıyor. Kerem, 2019/20'de 19 gol attı. Muhammed, 2021/22'de şimdiden 13 gole ulaştı.

2019/20'nin yıldızı Kerem Aktürkoğlu

2019/20'de 24Erzincanspor, TFF 3. Lig 1. Grup'ta 55 puanla şampiyon olan Serik Belediyespor'un ardından 52 puanla 2. sırada yer almış. Play Off Yarı Final maçında Artvin Hopaspor'u 4-2, finalde ise 68 Aksaray Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek TFF 2. Lig bileti almıştı. Takımın yıldızı ise Kerem Aktürkoğlu olurken başarılı oyuncu, ligde 28 maçta 17 gol, Play-Off'ta ise 2 maçta 3 gol atarak şampiyonluğun mimarı olmuştu.

2021/22'nin yıldızı Muhammed mi olacak?

O dönem kariyeri düşüşte olan Kerem'i parlatan ve Galatasaray'a gönderen Erzincan ekibi, şimdi de Muhammed için büyük bir şans. Kendisinden beklenen performansı 27 yaşında göstermeye başlayan, taraftarın sevgilisi olan Muhammed, bu performansını sürdürmesi halinde Süper Lig'e sıçrayabilir. Geçmiş dönemdeki yaptığı hatalardan ders aldığı gözlenen yetenekli orta sahanın kariyer yolculuğunu ise zaman gösterecek.

Kerem Aktürkoğlunun ardından Muhammed Demirci Küllerinden doğuyor

11 yaşında Barcelona'nın bile yeteneklerine hayran kalıp altyapısına transfer etmek istediği Muhammed Demirci'nin hayali yeniden Beşiktaş forması giymek.

Haberin Devamı

'Hayalim ve hedefim yeniden Beşiktaş'ta oynamak'

2020 yılında verdiği bir röportajda hayalinin yeniden Beşiktaş olduğunu vurgulayan Muhammed, şu ifadeleri kullanmıştı: ''Hayalim ve hedefim yeniden Beşiktaş'ta oynamak. Beşiktaş'a şu andaki durumumla gidemem. Kendimi geliştirdiğim zaman Beşiktaş'ta tekrardan oynayacağımı düşünüyorum.''

Kaan Karahan

YORUM YAZ