MENÜ

K.Erciyesspor'da destek çağrısı!

Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Levent Devrim, taraftardan destek istedi.

K.Erciyesspor'da destek çağrısı!

Kayseri Erciyesspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanına 3 puan hedefiyle hazırlanıyor. Teknik direktör Levent Devrim, "Kayserispor'da şampiyonluğun konuşulduğu bir kentte Erciyesspor'da küme düşmeden söz edilmesi yakışmaz. Destek istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Erciyesspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını Hacı Boydak Kulüp Sosyal Tesisleri'nde sürdürüyor. Erciyesspor Teknik Direktörü Levent Devrim, öncelikli hedeflerinin ligde kalmak olduğunu, bu doğrultuda da tüm maçlardan puan ya da puanlar çıkartmayı hedeflediklerini söyledi. Devrim, "Hedefimiz Erciyesspor'u ligde tutmak. Doğru olan da bu. Göreve başlayalı henüz bir hafta oldu. Takımı tanıdım desem yalan olur. Yavaş yavaş bilgi sahibi oluyoruz. Hafta sonu bizimle aynı hedefte olan Gaziantep Büyükşehir Belediye ile oynayacağız. Deplasmanda oynayacağız, ama yine de puan ya da puanlar almak istiyoruz. Oyun anlayışımızı sahaya yansıtırsak, bunu başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Mavi siyahlılarda geçen sezonki futbolcuların yüzde 99'unun ayrıldığını ve yeni bir takım kurulduğunu da belirten Devrim, şöyle devam etti: "Yeni takımda daha önce bu ligi oynamış, teneffüs etmiş oyuncu sayısı çok az. B kategorisi, 3. lig ya da Kayserispor ve Erciyesspor alt yapısından arkadaşlar katılmış takıma. Ama oynadığımız lig Bank Asya. Tamam genç, mücadele, savaşçı ruh önemli faktör ama, zor ve kaliteli bir lig var. Kaliteli hoca ve futbolculardan kurulmuş takımların yer aldığı lig burası. Ligi taşıma anlamında tecrübe, beceri ve kalite eksikliği var. Altay, bu değerlerimiz biraz yüksek olsa 3 puan alacağımız bir maçtı. 1-0'dan sonra 2'ye çevirsek ya da içeriye 1-0 önde girebilsek daha farklı olurdu. Daha çok pozisyon bulduk, fazla pozisyon vermedik. İyi mücadele var ondan sıkıntımız yok. Ama oynadığımız lig itibarıyla yetmiyor, tecrübe ve kalite de istiyor."

TAKVİYE YAPILACAK
Kayseri Erciyesspor'un ligde kalması adına gerekli fedakarlığın yapılmasını da isteyen Devrim, şunları söyledi: "Şartlar dahilinde takviye yapmalıyız. Hatta şartları da zorlamak lazım. Kayserispor'un Süper Lig'de şampiyonluğunun konuşulduğu bir kentte, Erciyesspor'da küme düşmeden konuşulması ters orantılı diye düşünüyorum. Bu Kayseri'ye de yakışmaz. Bu anlamda çabalarımız olacak. Başkanlarımızdan ve yöneticilerimizden gerekli desteği alacağız diye düşünüyorum."

Haberin Devamı

Erciyesspor'un tecrübeli isimlerinden Aytek ve Kamil, Gaziantep deplasmanından puanla döneceklerini ve ligin ikinci yarısında toparlanacaklarını iddia ederken, Altay maçında takımının tek golünü atan genç Tayfun ise, taraftara sitem etti. Tayfun, şöyle konuştu:

"Önümüzdeki iki maçı kazanıp ilk yarıyı 6 puanla kapatmak istiyoruz. Ama bunu yaparken, taraftar desteğini de arkamızda göremiyoruz. Önemli olan taraftarımızın kötü zamanımızda yanımızda olması, desteklemesi. İçerde oynarken kendimizi yalnız hissediyoruz, adeta deplasmanda gibi oynuyoruz. Kentin desteğini alırsak, ikinci yarıda çok daha farklı Erciyesspor izleteceğimize inanıyorum."

YORUM YAZ