MENÜ

Kayseri'ye en iyi Fırtına

3'te 3 yaparak taraftarını heyecanlandıran Trabzonspor üst üste 4. galibiyetini hedefliyor. Bordo-Mavililer'in hocası Tolunay Kafkas, Kayseri maçına en iyi 11'ini çıkarmayı planlıyor.

Kayseri'ye en iyi Fırtına

Taraftarı önünde Gençlerbirliği’ni yenip bu sezon ilk kez 3’te 3 yapmayı başaran Trabzonspor’da kadro bilmecesi yaşanıyor. Teknik direktör Tolunay Kafkas, formda olan oyuncular ve sakat-cezalı isimlerin takıma katılmasıyla ilk 11’i kurmakta büyük zorluk yaşıyor. Tecrübeli teknik adamın özellikle orta sahada kime şans vereceği merak konusu. Geçtiğimiz hafta cezalı olan Soner’in yerine Aykut oynamıştı. Colman’ı gözden çıkaran Kafkas’ın, Zokora’nın yanında oynatabileceği bir diğer isim de Soner Aydoğdu. Hocanın bu iki oyuncu arasındaki kararını son idmanda vereceği bildirildi. Forvet arkası için ise Adrian’ın formssuzluğu nedeniyle; Eskişehir maçında frikikten attığı gol ve Gençlerbirliği maçındaki istekli oyunu Sapara’nın şansını yükseltiyor gözüküyor.

Yasin mi, Volkan mı?


Kayseri karşısında zorlu bir sınav verecek olan Fırtına’da teknik heyet, kritik sınava en iyi kadroyla çıkmaya hazırlanıyor. Forvet hattında Halil Altıntop’un form grafiği Henrique’yi kulübeye mahkum ederken, deneyimli teknik adamın sağ kanat için idmanlardaki çalışkanlığıyla göz dolduran Volkan Şen’i, Yasin’e tercih etmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ