MENÜ

Kayserispor'dan VAR açıklaması

Kayserispor, resmi sitesinden yayımladığı bir açıklamayla, dün akşam oynanan Fenerbahçe maçında VAR kararıyla Şamil Cinaz'ın gördüğü kırmızı kartın yanlış bir karar olduğunu belirtti.

Kayserispor'dan VAR açıklaması

Kayserispor'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Haberin Devamı

Kamuoyu Bilgilendirme

01.09.2018 Cumartesi ( Dün ) günü İstanbul’da Fenerbahçe ile oynadığımız müsabaka futbol kalitesi, saha ambiyansı, ev sahibi takım ve yöneticilerinin centilmenliği açısından uzun süre hatırlanacak bir maç olacaktır.

Takımınızın 3-2 galip geldiği müsabakada her iki takım oyuncuları tüm güçlerini sarfetmiş ve maç sonucunda da emeklerinin karşılığını almak istemişlerdir.

Ancak, gerek sahada gerek maç esnasında izlerken, gerekse görüntüleri takip ettiğimizde oyuncumuz Şamil ÇİNAZ’ın kırmızı kart ile ihraç edilmesi bir çok otorite tarafından bu güzel atmosferin bir eksiği olarak kabul edilmiştir.

Yönetim olarak bizimde kanaatimiz, verilen kararın yanlış veya en azından ağır olduğu yönündedir. İlgili pozisyonda oyuncumuz Şamil ÇİNAZ’ın yerdeki oyuncuya takılarak dengesinin bozulduğu görülmektedir.

Haberin Devamı

Maçın orta hakemi ve VAR hakemlerinin iyi niyetlerinden şüphe etmemekle birlikte yeni sistem VAR’ın adalet dağıtmaya yardımcı olmasını beklerken tam tersi uygulama ile mağdur edilmemiz bizleri ziyadesi ile üzmüştür.

Konuyu ilgili kişi ve kurumların dikkatine sunarken ne takımımıza, ne de başka takımlara bu tip hataların yapılmamasını temenni ediyoruz..

Kayserispor Kulübü Yönetim Kurulu

YORUM YAZ