MENÜ

Kayserispor'da kader haftası

Cumartesi günü seçime gidecek olan Kayserispor, aynı gün Galatasaray ile karşılaşıyor. Başkan Erol Bedir henüz adaylık için kesin karar vermezken, Ertuğrul Sağlam’ın da geleceği maçın skoruna göre belli olacak.

Kayserispor'da kader haftası

Sezona iyi bir başlangıç yapmasına rağmen sonrasında düşüşe geçen Kayserispor, 11. haftada Ankaragücü’ne 3-1 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Ekonomik anlamda sıkıntılar yaşayan yönetim, devamında desteksizlikten yakınıp ‘seçim’ kararı almıştı. Başkan Erol Bedir, şehrin ileri gelenlerinin baskısına rağmen kesin kararını henüz vermiş değil. Yani Bedir, cumartesi günkü kongrede aday olmayabilir.

Aynı gün Sarı- Kırmızılılar, renktaşı Galatasaray’ı konuk edecek.

2 önemli eksik var

Bu maçın sonucu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın kaderini belirleyecek. Olası bir kötü skorun gelmesi halinde Ertuğrul hoca görevinden ayrılabilir.

Ligde çıktığı son 7 maçın sadece 1’ini kazanan Kayserispor, 5 karşılaşmadan yenilgiyle ayrıldı. 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Galatasaray mücadelesinde sakatlığı süren Deniz Türüç’ün yanı sıra savunmanın kilit ismi olan Kana Biyik forma giyemeyecek. Biyik cezalı duruma düştü.

YORUM YAZ