MENÜ

Kayserispor'da hedef 8'de 8

Giresunspor'u evine puansız uğurlayan lider Kayserispor'da hedef kalan 8 maçı kazanıp direkt Süper Lig'e çıkmak. Teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, "Bizim öncelikli hedefimiz şampiyon olmak. Çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz" ifadeseni kullandı.

Kayserispor'da hedef 8'de 8

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası’na ve Süper Lig'e verilen arada, hazırlıklarını sürdürdü. Kayserispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, "Kalan 8 haftada bütün maçları kazanmak için yolumuza devam edeceğiz" dedi. Kadir Has Tesisleri’nde Dumlupınar yönetiminde çalışan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Dar alanda pas çalışması yapan Sarı-Kırmızılı futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan genç çalıştırıcı, kalan 8 haftada büyün maçları kazanmak için çalışacaklarını söyledi.

'Şampiyon olacağız'

Giresunspor
karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını dile getiren Dumlupınar "Giresunspor da bu sezon deplasmanda ikinci mağlubiyetini aldı. Liderliğimizi daha da pekiştirdiğimizi düşünüyorum. Kalan 8 haftada bütün maçları kazanmak için yolumuza devam edeceğiz. O doğrultuda çalışacağız. Bizim öncelikli hedefimiz şampiyon olarak tekrar Süper Lig’e dönebilmektir" ifadelerini kullandı. Bu arad sakat olan futbolcular hakkında da bilgiler veren Cüneyt Dumlupınar, "Barış Özbek’in sakatlığı var. Cem Can’ın hafif sakatlığı var. Bunların dışında zaten derin ve zengin bir kadroya sahibiz. Bütün oyuncularımız oynayacak durumdadır. Kimi oynatırsak hiç fark etmeyeceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ