MENÜ

Kayserispor ligde 1 haftalık erteleme istiyor

Kayserispor Cumartesi günü Adana deplasmanında Adana Demirspor'la 4'üncü hazırlık maçını oynadıktan sonra lig için kampa girecek. Kayserisporlu yöneticiler, aşırı sıcaklar nedeniyle ligin bir hafta ileriye kaydırılmasını istedi. Sarı kırmızılılar Çin ve Ukrayna'da top koşturduğu belirtilen adı açıklanmayan Brezilyalı bir santraforu antrenmana çıkardı.

Kayserispor ligde 1 haftalık erteleme istiyor

Kayserispor Basın sözcüsü Ahmet Yıldız, Azeri, Gürcü ekiplerin yanı sıra Kayseri Erciyesspor'la hazırlık maçları yaptıklarını cumartesi günü saat 20.30'da Adana Demirspor'la son hazırlık maçına çıkacaklarını bildirdi. Yıldız, bu maçtan sonra kampa gireceklerini belirterek şöyle dedi:

"Takım teknik direktörümüz Tolunay Kafkas denetiminde lig hazırlıklarını sürdürürken, başkanımız Recep Mamur'un da transfer çalışmaları sürüyor. Transferin son gününe kadar transfer devam edecek."

"LİG BİR HAFTA İLERİYE KAYDIRILSIN"

Ahmet Yıldız, aşırı sıcakların her kesimi olduğu gibi sporcuları da etkilediğini, bu nedenle Kayserispor'un akşam antrenmanının bir saat ileri alındığını, kaydırıldığını, Süper lig karşılaşmalarının sporcu sağlığını olumsuz etkilememesi için 1 hafta ileri kaydırılmasını arzuladıklarını söyledi. Yıldız, şöyle devam etti; "Lig belirlenen tarihte başlarsa, oyuncular sadece rakipleriyle değil, aşırı sıcaklarla da mücadele edecek. Birçok süper lig takımının sıcaklar nedeniyle, fikstürün bir hafta kaydırılması önerisine biz de katılıyoruz."

Kayserispor'un Karpuzatan Kadir Has Tesisleri'ndeki antrenmanına adı gizli tutulan Brezilyalı bir forvet oyuncusu da katıldı. Oyuncunun Çin ve son olarak Ukrayna'da top koşturduğu, menajeriyle Kayseri'ye geldiği ifade edildi. Brezilyalı oyuncu hakkında son kararı teknik direktör Tolunay Kafkas verecek.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ