MENÜ

Kayserispor - Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta? (11'ler belli oldu)

Süper Lig'de günün en çok sonucu merak edilen maçlarından birinde Kayserispor ile Kasımpaşa kozlarını paylaşacak. Kayserispor yeni transferlerine bu maç öncesinde lisans çıkartamadı. Kasımpaşa ise Mehmet Altıparmak yönetiminde yeni transferleriyle bu karşılaşmaya çıkacak. İki takımda sezona iyi birer başlangıç yapmak için kazanmak istiyorlar. Peki, Kayserispor - Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de... Mücadelenin 11'leri belli oldu.

Kayserispor - Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta? (11'ler belli oldu)

Kasımpaşa, Süper Lig’de 2020-2021 sezonunun ilk haftasında Hes Kablo Kayserispor’a konuk olacak. Kayserispor'da bu önemli maç öncesi lisans krizi yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı kulüp yeni transferlerine lisans çıkartamadığı için bu maçta oynatamayacak. Kasımpaşa ise yeni teknik direktörü Mehmet Altıparmak yönetimİnde sezona deplasmanda kazanarak başlamak istiyor.

Haberin Devamı

Maçın 11'leri

Kayserispor: Lung; Miguel Lopes, Sapunaru, Oğuzhan Çapar, Yasir Subaşı; Gustavo Campanharo, Uzodimma; Kvrzic, Hasan Hüseyin Acar, Situm; Ömer Uzun.

Kasımpaşa: Ramazan, Tirpan, Brecka, Jeanvier, Haddadi, Aytaç Kara, Pavelka, Hajradinovic, Yusuf Erdoğan, Varga, Gohou

Kayserispor - Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Müsabakayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. beIN SPORTS HD 1'den canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Kasımpaşa, geçen sezon Süper Lig’i 43 puanla 10’uncu, Hes Kablo Kayserispor ise 32 puan ve averajla 17’nci sırada tamamladı.

Kayserispor'da büyük şok!

Hes Kablo Kayserispor, yeni transferlerine lisans çıkaramadı. Süper Lig 2020-2021 futbol sezonunun ilk haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Hes Kablo Kayserispor, 8 yeni transferinin lisans işlemlerini tamamlayamadı. Kayserispor’a, 150 bin Euro alacağı bulunan Ukraynalı eski futbolcusu Oleksandr Kucher’e zamanında ödeme yapmadığı için lisans tescil yasağı geldi. Kayserispor Kulübü, Kucher’e 150 bin Euro ödeme yapmasına rağmen, bu paranın futbolcunun hesabına zamanında geçmemesi ve Kucher’in FIFA’ya Kayserispor Kulübü’nden alacağım yoktur yazısını göndermemesinden dolayı yasak kalkmadı. Sarı-kırmızılı takımda Yaw Ackah, Daniel Avramovski, Dimitrios Kolovetsios, İlhan Depe, Harrison Manzala, Joseph Attamah, Muğdat Çelik ve Aaron Justin Lennon ilk haftada kulüp ihmalkarlığından ötürü forma giyemeyecek.

YORUM YAZ