MENÜ

Kayserispor, Fenerbahçe'den çekinmiyor

Kayserispor Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, kümede kalma yolunda avantaj sağlamak ve moral kazanmak istediklerini söyledi.

Kayserispor, Fenerbahçe'den çekinmiyor

Kayserispor Kulübü Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Spor Toto Süper Lig’de yarın deplasmanda Fenerbahçe ile yapacakları maçta iyi sonuç alarak, kümede kalma yolunda avantaj sağlamak ve moral kazanmak istediklerini söyledi.

Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geride kalan 24 haftada topladıkları 23 puanla 15. sırada bulunduklarını ve kümede kalma mücadelesi verdiklerini ifade etti. Fenerbahçe’nin güçlü bir takım olduğunu ancak rakipten çekinmediklerini belirten Ortaköylüoğlu, şöyle konuştu:

"Fenerbahçe maçı bizim için çok önemli. Zor bir maç olacak. Rakibimiz Türkiye’nin en iyi takımlarından birisi. Şu anda da gerçekten çok formdalar. Bizim de puan durumu itibarıyla artık maç seçme lüksümüz yok. Takımımız bunun bilinci içinde, bu karşılaşmaya iyi bir şekilde hazırlandı. Yeni teknik heyetimizle beraber takımımız iyi bir hava yakaladı. Önümüzde 10 haftalık bir süre kaldı. Her hafta bizim için final niteliğinde. İyi mücadele edersek, sahada ilk dakikadan itibaren mücadelemizi devam ettirebilirsek Fenerbahçe karşısında iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum."

"Yeni teknik heyet takımla kaynaştı"

Ortaköylüoğlu, Tolunay Kafkas’ın istifasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Hakan Kutlu yönetiminde ilk maçlarına Fenerbahçe karşısında çıkacaklarını anımsattı. Hakan Kutlu yönetiminde çıkış yakalayacaklarına yürekten inandıklarını vurgulayan Ortaköylüoğlu, şöyle devam etti:

"Yeni teknik heyetin takımla kaynaşması gayet iyi bir şekilde oldu.Takımda moraller yerinde, gayet hırslı ve istekli bir şekilde antrenmanlar yapıldı. Bazen takımda kan değişiklikleri olumlu etki yapıyor, inşallah biz de bu olumlu etkiyi Fenerbahçe karşısında görmüş oluruz. Teknik direktörümüz Hakan Kutlu’nun kazanma isteği ve hırsı çok üst seviyede. Takımımızda bir hırs oluşturmuş durumda. Tabii bu hep beraber olacak bir durum. Teknik heyetimiz bunun motivasyonunu takımımıza verecektir ama hem futbolcularımızla hem yönetimimizle ve özellikle iç saha maçlarında taraftarımızla bu sinerjiyi yakalarız diye düşünüyorum."

"Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz"

Kümede kalma yolunda puan kayıplarına tahammüllerinin olmadığına dikkati çeken Ortaköylüoğlu, Fenerbahçe maçıyla iyi bir galibiyet serisi başlatma hedefinde olduklarını kaydetti. Ligde sona yaklaşıldıkça hedeflerin de netleşmeye başladığını anlatan Ortaköylüoğlu, "Rakibimiz şampiyonluk yolunda puan kaybı yaşamak istemeyecektir. Biz de rakibimiz kim olursa olsun o karşılaşmadan iyi bir sonuçla dönüp puanlar almak durumundayız. Fenerbahçe maçında iyi bir mücadele olacağını düşünüyorum. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Tabii rakibimizden daha çok mücadele etmemiz gerektiğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Rakibimiz karşımıza moralli bir şekilde çıkacak"

Ortaköylüoğlu, Kadıköy’ün zor deplasman olduğunu ancak geçmiş yıllarda Fenerbahçe’yi orada mağlup etme başarısı gösterdiklerini söyledi. Fenerbahçe karşısında alınacak iyi bir sonucun takıma moral kazandıracağını dile getiren Ortaköylüoğlu, şunları kaydetti:

"Rakibimiz bizim karşımıza moralli bir şekilde çıkacak. UEFA Avrupa Ligi’nde galip geldiler. Taraftarı, futbolcusu moralli durumda. Ayrıca çok geniş bir kadroya sahip durumdalar. Kadro kalitesi bakımından çok üst düzey bir takım. Bizim oradan puanla ayrılabilmemiz için onlardan daha çok mücadele etmemiz gerekecek. Sonuçta sahaya 11 futbolcu çıkıyor. Rakibimizin kalitesini biliyoruz ama biz mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. Geçen yıllarda Kadıköy’den galibiyetle ayrılmıştık. Zor bir deplasman ama inşallah yeniden neden olmasın. İnşallah yeniden galibiyetle ayrılırız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ