MENÜ

Kayseri'den Bobo tepkisi

Kayserispor Genel Sekreteri Rifat Pehlivan, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Bobo'ya verilen biri ertelemeli 2 maçlık cezaya tepki gösterdi.

Kayseri'den Bobo tepkisi

Kayserispor Genel Sekreteri Rifat Pehlivan, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Bobo’ya verilen biri ertelemeli 2 maçlık cezaya tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Pehlivan, yazılı açıklamasında, Bobo’nun cezasının kaldırılması için Tahkim Kurulu’na yaptıkları başvurunun kabul edilmemesinin kendilerini üzdüğünü belirtti. Tahkim Kurulu’nun, bu tür kararlarda tutarlı davranması gerektiğini anlatan Pehlivan, şunları kaydetti: "Kulübümüzün, futbolcumuz Bobo’nun 2 maçlık cezasına karşı yaptığı indirim ve erteleme talebi karşısında Tahkim Kurulu’nun verdiği karar bir hukuk sapması olamaz. Zira, dünyada hiçbir hukukçu bir hafta önce affedilerek Kayserispor karşısına çıkarılan Galatasaraylı Gökhan Zan’ın durumu ile Bobo’nun durumu arasında bir farklılık üretemez. Sorun, bir oyuncunun bir maç oynayıp oynamama sorunu değildir. Sorun, Tahkim Kurulu’nun bugüne değin FIFA’nın, UEFA’nın, TFF’nin ceza yönetmeliklerine hiçbir uyumu olmayan kararlarının kimlere, niçin uygulandığı veya uygulanmadığı sorunudur. Hepimiz anlıyoruz ki bu kararlardan dolayı hukukun ve hukukçunun yaralanan onuru, Tahkim Kurulu’nu ilgilendirmemektedir."

Haberin Devamı

AA

BOBO'NUN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM YAZ