MENÜ

'Kayseri'de rahatlamak istiyoruz'

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Erol Tok: "Kayseri deplasmanından puan ya da puanlarla dönüp takımımızı rahatlatmaya çalışacağız"

'Kayseri'de rahatlamak istiyoruz'

Erol Tok, AA muhabirine, iç saha maçlarında, rakiplerine baskı kurup onlarda deplasman korkusu oluşturamadıklarını söyledi.
Bunun nedenlerini araştırıp sorunu çözme yoluna gideceklerini belirten Tok, şöyle konuştu:

"Uzun süre ateş hattında yer aldıktan sonra Denizlispor maçında aldığımız 3 puanla düşme hattından kurtulmuştuk. Geçen hafta Torku Konyaspor’a sahamızda yenilerek yeniden tehlikeli bölgeye girdik. Denizlispor galibiyeti mi üzerimizde baskı oluşturdu yoksa yeni gelen arkadaşlarla bir uyum sorunu mu var? Hepsini gözden geçireceğiz. Bu sorunu çözmeliyiz. Çünkü iyi bir takımımız var ve yetenekli futbolcu kadrosuna sahibiz. Eski ve yeni oyuncularımızın bir araya gelmesinin verdiği sıkıntılar olabilir, uyum süreci gecikebilir. Bu olaylara el atıp en kısa sürede sorunu ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Alabileceğimiz maksimum puanları alıp bu takımı bulunduğu yerden üst sıralara taşımak için ne gerekiyorsa yapacağız."

Tok, her maça kazanmak amacıyla çıktıklarını dile getirerek, bu düşünceyi oyuncularına aşılamaya çalıştığını anlattı.
Futbolcularını, beklentileri doğrultusunda sevk etmeye çaba harcadığını ifade eden Tok, "Kayseri deplasmanından puan ya da puanlarla dönüp takımımızı rahatlatmaya çalışacağız" dedi. Tok, 25 Şubat’taki maç için 23 Şubat akşamı Kayseri’ye hareket edeceklerini ve karşılaşma öncesi son idmanı bu kentte yapacaklarını sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ