MENÜ

Kayseri'de pastırma keyfi

Ziraat Türkiye Kupası final maçı için Türkiye'nin dört bir yanından Kayseri'ye gelen Beşiktaşlı taraftarlar, bol bol sucuk ve pastırma aldı, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak takımları lehine tezahürat yaptı.

Kayseri'de pastırma keyfi

Ziraat Türkiye Kupası final maçı için Türkiye’nin dört bir yanından Kayseri’ye gelen Beşiktaşlı taraftarlar, bol bol sucuk ve pastırma aldı, Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak takımları lehine tezahürat yaptı.

Haberin Devamı

Kupa maçı için hafta başından beri Kayseri’ye gelmeye başlayan Beşiktaşlı taraftarlar, maçın oynanacağı gün de sabah saatlerinden itibaren şehri gezerek alış veriş yaptı. Öğle saatlerinden sonra şehirdeki hareketlilik arttı, Beşiktaş forması giyen, takımlarının atkılarını taşıyan taraftarlar, Cumhuriyet Meydanı’nda toplanmaya başladı.

Meydanın yanındaki pastırma ve sucuk satan iş yerlerini dolduran taraftarlar, bol bol sucuk ve pastırma aldı. Meydandaki cafe ve lokantalarda maç saatini bekleyen taraftarlar, zaman zaman meydanda toplanarak takımları lehinde tezahüratta bulundu.

Meydanda toplanan Beşiktaşlı taraftarlar, ezeli rakipleri Fenerbahçe’nin 29 yıllık kupa hasreti ile Galatasaray’ın bu sezonki ligde gösterdiği performansı hedef alan sloganlar attı. Beşiktaşlı taraftarlar, Bursa’da Bursaspor ile oynanacak maçın iptal edilmesine neden olan olayları çıkardıklarını iddia ettikleri Bursaspor taraftarlarına da tepki gösterdi.

AA

YORUM YAZ