MENÜ

Kayseri çok mutlu!

Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Gaziantepsor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, zor bir deplasmandan galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını belirtti.

Kayseri çok mutlu!

Çok önemli net gol pozisyonlarından ancak birini gole çevirebildiklerini anlatan Kafkas, "Eğer golü daha önceden bulsaydık maçın sonucu da çok farklı olurdu. Oyunda üstünlük bizdeydi. Kontratağa çıkarak gol bulmayı hesap etmiştik. Yeteri kadar pozisyon bulduk. Kazandığımız için mutluyuz. Hem kazanırken, genç oyuncuları da kazanmaya devam ediyoruz. Bu oyuncuları kazandığımız için mutluyuz. Çok önemli genç oyuncuları transfer ettik. Kayserispor bu gençleri Türk futboluna kazandırmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kayserisporlu futbolcu Hasan Ali de, zor bir deplasmandan üç puanla döndükleri için mutlu olduklarını, gelecek hafta oynayacakları Galatasaray maçını da kazanarak yollarına devam etmek istediklerini belirtti.

Ömer ise Gaziantepspor deplasmanına iyi hazırlandıklarını, hak ettiklerine inandıkları üç puanla Kayseri’ye döndükleri için mutlu olduklarını ifade ederek, "Bu galibiyette emeği geçen tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gaziantep bu ligin önemli takımlarından. çok önemli bir üç puan aldık. Haftaya zor bir maçımız var. Herkes bizim takım bir olduğumuz görecek" dedi.

YORUM YAZ