MENÜ

Kasımpaşa'nın Fenerbahçe maçında iptal edilen golüne Deniz Çoban yorumu: Penaltı tekrarlanmalıydı!

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçına VAR kararı yine damga vurdu! Kasımpaşa'nın Fenerbahçe'ye 8. dakikada Samuel Eduok ile attığı gol, alan ihlali gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Yazarımız Deniz Çoban, kararın yanlış verildiğini belirtti!

Spor Toto Süper Lig’de 14. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe, Kasımpaşa’yı konuk ederken müsabakanın 8. dakikasında VAR yine geceye damga vurdu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe karşısında penaltı kazanan Kasımpaşa’da Mbaye Diagne’nin penaltısını Harun Tekin kurtardı, seken topu Samuel Edouk tamamladı ve top ağlara gitti. Ancak VAR uyarısıyla hakem Yaşar Kemal Uğurlu penaltı vuruşu anını VAR ekranına giderek yeniden izledi.

Vuruştan Edouk’un ceza sahasına girdiğini tespit eden Yaşar Kemal Uğurlu golü iptal etti ve oyun Fenerbahçe’nin endirekt serbest vuruşuyla yeniden başladı.

"Penaltı tekrar edilmeliydi"

Golün ipyalini yorumlayan hakem yorumcumuz Deniz Çoban, "Penaltı kullanılırken hem Kasımpaşalı hem de Fenerbahçeli oyuncu ceza sahasına girerek kural hatası yaptı. Bu sebeple penaltının tekrar edilmesi gerekirdi. Eğer Kasımpaşa puan kaybederse kural hatası yapıldığı yöninde şikayette bulunabilir" dedi!

YORUM YAZ