MENÜ

Kasımpaşa-Yeni Malatyaspor maçının ardından büyük olay!

Son dakika haberi... Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Kasımpaşa-Yeni Malatyaspor maçının ardından büyük olay çıktı. Maç içerisinde sürekli tartışan Jahovic ile Veysel Sarı'nın koridordaki tartışmasına iki takım futbolcuları da karışınca olaya polis güçleri müdahele etti.

Kasımpaşa-Yeni Malatyaspor maçının ardından büyük olay!

Son dakika gelişmesi... Süper Lig’in 10. haftasında Kasımpaşa sahasında BtcTurk Yeni Malatyaspor’u konuk etti. Ev sahibi ekibin ilk yarısını 1-0 önde kapattığı karşılaşma 2-2 sona erdi. Kasımpaşa'nın gollerini 13. dakikada Koita ve 90+3. dakikada Khalili kaydederken, BtcTurk Yeni Malatyaspor’un gollerini 61. dakikada Jahovic ve 68. dakikada Veysel Sarı kendi kalesine attı.

Haberin Devamı

90 dakikanın sona ermesinin ardından büyük bir kavga çıktı. İddiaya göre Kasımpaşa'nın stoperi Veysel Sarı ve Yeni Malatyaspor'un forveti Adis Jahovic arasında sinirler gerildi. Olayın sebebinin ise Jahovic'in maç içerisinde sürekli karşı karşıya geldiği Veysel Sarı'ya küfür etmesi olarak belirtildi.

Mücadelede bitiş düdüğünün çalmasının ardından Kasımpaşalı futbolcu Veysel Sarı’nın konuk ekibin soyunma odasına gittiği ve Jahovic ile sahada yaşadığı tartışmanın arbedeye dönüştüğü bildirildi. Soyunma odasında yaşanan gerginliğin iki takımın teknik heyetinin, güvenlik görevlilerinin ve polisin araya girmesiyle son bulduğu öğrenildi.

Mücadelenin hakem ve temsilcilerinin olayla ilgili rapolarına ne yazdığı merak konusu oldu. Hafta içerisinde iki takım futbolcularına da PFDK'dan ceza gelmesi bekleniyor. Bilindiği üzere Yeni Malatyaspor'un hocası Sergen Yalçın, kırmızı kart görmesinin ardından Halis Özkahya'ya sert tepki göstermişti.

Haberin Devamı

FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ