MENÜ

Kasımpaşa transferi duyurdu! Jackson Muleka'nın yerine Stephane Bahoken

Jackson Muleka'nın ayrılığı sonrası forvet hattını güçlendirmek için çalışmalara başlayan Kasımpaşa, aradığı ismi Fransa'da buldu. İstanbul ekibi, son olarak Angers forması giyen ve bonservisi elinde olan 30 yaşındaki Kamerunlu golcü Stephane Bahoken'i kadrosuna kattığını duyurdu.

Kasımpaşa transferi duyurdu! Jackson Muleka'nın yerine Stephane Bahoken

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısına damgasını vuran Jackson Muleka'nın kiralık sözleşmesinin sona ermesi ve takımdan ayrılmasının ardından forvet hattını güçlendirmek için çalışmalara başlayan Kasımpaşa, aradığı ismi Fransa'da buldu. İstanbul ekibi, son olarak Angers forması giyen ve bonservisi elinde olan ve ismi Ankaragücü ile de anılan Stephane Bahoken'i kadrosuna kattığını duyurdu.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamada, ''Yeni transferimiz Stéphane Bahoken, sağlık sponsorumuzLiv Hospital'da geçirdiği kontrollerin ardından Kemerburgaz Tesislerimizde Sportif Direktörümüz Muhammed Emir Saraç'ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı.'' ifadeleri kullanıldı.

Kasımpaşa transferi duyurdu Jackson Mulekanın yerine Stephane Bahoken

Geçtiğimiz sezon Angers formasıyla Ligue 1’de 29 maça çıkan tecrübeli forvet, 3 gol attı. Kamerun A Milli Takım formasını da 4 kez giyen Bahoken, rakip fileleri 4 kez sarsmayı başardı.

YORUM YAZ