MENÜ

Kasımpaşa - Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? (İşte 11'ler)

Geçen hafta Göztepe'yi deplasmanda yenerek iki maçlık mağlubiyet serisini sonlandıran ve moral bulan Trabzonspor 24. hafta maçında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak. Trabzonspor bu maçı da kazanarak seri yakalama peşinde. 6 maçtır puan alamayan Kasımpaşa ise kötü gidişini Trabzonspor karşısında bitirmek istiyor. Peki, Kasımpaşa - Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de... 2 takımın da 11'leri belli oldu.

Kasımpaşa - Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? (İşte 11'ler)

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Trabzonspor, bu sezon İstanbul’da ilk 3 puanını alarak Avrupa kupalarına katılma yolunda bir engeli aşmak istiyor. Bu sezon bordo-mavililer, İstanbul’da oynadığı 3 lig maçında 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak galibiyet elde edemedi. Ligde yaptığı son 6 maçtan puansız ayrılan Kasımpaşa, bordo-mavilileri yenerek kötü gidişe son vermeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Kasımpaşa - Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı, hakem Bülent Yıldırım yönetecek. beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Kasımpaşa - Trabzonspor 11'ler...

Kasımpaşa: Scuffet, Ben Youssef, Sadiku, Veigneau, Veysel, Josue Sa, Tarkan, Pavelka, İlhan, Trezeguet, Perica

Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin, Toure, Hosseini, Novak, Sosa, Abdülkadir Parmak, Ekuban, Yusuf Yazıcı , Anthony, Rodallega

12 Yıllık rekabette Trabzonspor üstün!

Trabzonspor ile Kasımpaşa, bu akşam İstanbul’da oynayacakları karşılaşma ile birlikte 20. kez karşı karşıya gelecek. İki takımın ligde oynadığı 19 maçın 9’undan Bordo-Mavililer galibiyetle ayrılırken, İstanbul ekibi rakibini 5 kez mağlup etti. Taraflar 5 maçta ise yenişemedi. Karadeniz temsilcisi, Kasımpaşa ağlarını 31 kez sarsarken, Lacivert-Beyazlılar 25 golle karşılık verdi.

Haberin Devamı

Paşa'lı Trezeguet Fırtına'yı görmesin!

Kasımpaşa’nın Mısırlı yıldızı Trezeguet, Lacivert-Beyazlılar’a geldiği günden bu yana gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Ancak 24 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor’a karşı bir başka oynuyor! Süper Lig kariyerinde Fırtına’ya 3 kez rakip olan genç futbolcu, söz konusu maçlarda toplamda 3 kez rakip fileleri havalandırırken, 3 de gol pası vermeyi başardı. Trezeguet, bu akşam da İstanbul temsilcisinin en büyük kozu olacak.

450 günlük hasret

Trabzonspor, İstanbul’da 450 günlük galibiyet hasretine de son vermeye çalışacak. En son 9 Aralık 2017 tarihinde İstanbul’da Kasımpaşa’yı 3-0 yenerek söz konusu rakipleri karşısında son galibiyetini elde eden Karadeniz ekibi, daha sonra 3 puana hasret kaldı. Trabzonspor, Kasımpaşa maçının ardından İstanbul’da oynadığı 4 lig maçında 3 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. Bu sezonun haricinde bordo-mavililer, geçen sezon Kasımpaşa maçının ardından Galatasaray’a 2-1 mağlup olmuştu.

YORUM YAZ