MENÜ

Kasımpaşa, Sivas'a patladı: 6-2

Ligde 10 haftadır maç kazanamayan Kasımpaşa, evinde Sivasspor'u 6-2 yendi. Paşa'nın gollerini; Scarione (6'), Malki (27'), Babel (36'), Viudez (47'), Tunay (66') ve Castro (90+2) attı. Konuk ekibin golleri ise Hakan (51') ve Chahechouhe'dan (68') geldi. Sivasspor'un defans oyuncusu Da Costa, maç bittikten sonra kırmızı kart gördü.

Kasımpaşa, Sivas'a patladı: 6-2

Kasımpaşa RTE Stadı'ndan oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip çok hızlı başladı. Henüz 6. dakikada Oscar Scarione, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Skor üstünlüğünü yakalayan Kasımpaşa, oyunun kontrolünü de ele geçirdi. Sivasspor defansının gününde olmamasından faydalanan Lacivert-Beyazlılar, Malki'nin 27'de attığı golle farkı 2 yaptı: 2-0. Rakibi karşısında etkili olamayan Sivasspor, toparlanma belirtileri gösterse de 37. dakikada bu kez sahneye Ryan Babel çıktı ve skor 3-0 oldu. İlk yarı bu soınuçla tamamlandı.

Haberin Devamı

İkinci yarıda durum tamamen aynıydı. Kasımpaşa, yine çok rahat başladı. 47. dakikada Viduez takımının 4. golünü attı: 4-0. Farkın iyice açılmasının ardından rahatlayan ev sahibi, 51'de kalesinde gol gördü. Hakan Arslan, Sivasspor adına farkı 3'e indirdi: 4-1. Konuk ekip umutlanmaya başlasa da bu skorun değişmesi fazla sürmedi. 66'da Tunay Torun, durumu 5-1 yaptı. Bu golden 2 dakika sonra bu kez Sivas bir gol daha buldu. 68'de Chahechouhe takımının bu maçtaki 2. golünü kafayla attı: 5-2. Maç bu sonuçla bitecek derken 90+3'te bu kez Castro topu ağlara gönderdi ve karşılaşma 6-2'lik Kasımpaşa üstünlüğüyle sona erdi.

Bitiş düdüğünün ardından hakem Bülent Yıldırım'ın yanına giderek itirazda bulunan Sivassporlu Manuel Da Costa, kırmızı kart gördü.

Haberin Devamı

KASIMPAŞA 6-2 SİVASSPOR (23.02.2014)

KASIMPAŞA İSTATİSTİKLERİ

SİVASSPOR İSTATİSTİKLERİ

SÜPER LİG PUAN DURUMU

YORUM YAZ