MENÜ

"Kasımpaşa Mourinho'yu getirseydi..."

Kasımpaşa, sahasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 4-1 mağlup etti. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmada goller 11'de Sadiku, 45+1 ve 75'de Diagne, 83'de Pavelka'dan geldi. Beşiktaş'ın tek golünü ise Mustafa Pektemek kaydetti. Karşılaşmanın ardından NTV'de yayınlanan '%100 futbool' maçında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Kasımpaşa-Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Kasımpaşa-Beşiktaş karşılaşması 4-1 Kasımpaşa'nın üstünlüğüyle tamamlandı. Kasımpaşa alınan bu sonuçla Süper Lig'de puanını 29'a yükseltti, Beşiktaş 26 puanda kaldı.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kasımpaşa-Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Kasımpaşa Kulübü'nün kutlanması gerektiğini ifade eden Rıdvan Dilmen, "Tesisleşmeyle başladılar, istikrarlı kadro ve doğru scout ekibiyle yola deva ettiler. Kemal Özdeş doğru bir tercihti ve Kasımpaşa öyle bir teknik direktör değişikliğine gitti ki hücumu iyi olan bir takıma savunmacı bir teknik adam değil, yine hücumcu bir teknik adam aldı." dedi.

Teknik direktörlerin tecrübe farkının iyi giderken değil, kötü giderken ortaya çıktığını ifade eden Rıdvan Dilmen, "Kasımpaşa, Mustafa Denizli yerine Mourinho gibi saha savunmacı bir teknik adam getirse, tabi ki Mourinho tecrübeli bir teknik adam ama tarz olarak uyuşmazdı" dedi.

YORUM YAZ