MENÜ

Kasımpaşa maçı yüksek riskli!

Galatasaray Teknik Direktörü Terim ile yardımcıları, Kasımpaşa maçını yüksek riskli ilan etti. Sarı-kırmızılı teknik heyet, Antalyaspor karşısındaki futbolun, yarınki rakipleri için yeterli olmayacağını düşünüyor.

Kasımpaşa maçı yüksek riskli!

Galatasaray’da teknik kadro, Kasımpaşa maçını yüksek riskli 90 dakikalardan biri olarak belirledi. Teknik direktör Fatih Terim ve yardımcıları, yarın oynayacakları rakiplerinin çok olduğunu düşünüyor.

Fenerbahçe maçına kadar kayıpsız ilerlemek isteyen sarı-kırmızılılarda Terim ve ekibinin rakipleriyle ilgili ayrıntılı bir analiz yaptığı belirlendi. Antalyaspor karşısında ilk yarıdaki futbolun kendilerine yettiğini belirten teknik heyet, bunun Kasımpaşa’ya karşı yeterli olmayacağı görüşünde birleştikleri belirtildi. Teknik direktör Fatih Terim’in kafasındaki takımın de netleştiği belirtildi. Terim’in Belhanda’nın cezası nedeniyle yokluğunda bu pozisyona Feghouli’yi çekeceği, kanatları ise Rodrigues ile Yasin’e emanet edeceği belirtildi.

Diğer taraftan Terim’in Mariano’yu yine yedek soyundurarak sağ bekte Linnes’e şans vereceği ifade edildi. Norveçli futbolcunun iş disiplininden ve formundan memnun kalındığı bildirildi.

Kaynak: Skorer

Adnan Polat aday olur mu?


Muslera'nın formu bu yüzden düştü!

Haberin Devamı
YORUM YAZ