MENÜ

Kasımpaşa Galatasaray maçının ardından sert eleştiri: Korkaksınız!

Kasımpaşa-Galatasaray maçında ev sahibi ekibin oyuncusu Sadıku, Belhanda'ya yaptığı sert hareket sonrası sarı kart gördü. Sadıku, sarı karta itiraz ederek Ali Palabıyık'ı dirseğinden itti! Umut Eken, Ali Palabıyık'ın bu tepkiye sessiz kalmasını eleştirdi!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Benfica'ya 2-1 yenilen Galatasaray deplasmanda rakibini 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek moral buldu.

Haberin Devamı

Alınan bu sonuçla Galatasaray puanını 42'ye yükseltti ve maç fazlasıyla Başakşehir'le arasında puan farkını 3'e indirdi. Kasımpaşa ise kötü gidişatına son veremedi ve 29 puanda kaldı.

Karşılaşmanın ardından Fanatik TV'de karşılaşmayı yorumlayan Fanatik İnternet Sorumlusu Umut Eken, maçın 78. dakikasında Kasımpaşalı oyuncu Sadıku'nun sarı kart gördüğü pozisyonu yorumladı. Eken, " Sadıku sarı kart gördükten sonra itirazda bulunuyor ve hakemi dirseğinden itiyor. Senin 2. sarıdan bu oyuncuyu atman gerekiyor. Buradan hakemlere söylüyorum; korkaksınız!" değerlendirmesinde bulundu!

YORUM YAZ