MENÜ

Kasımpaşa Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Kasımpaşa maçı ile milli aradan sonra lige geri dönüyor. Lider Beşiktaş Kasımpaşa deplasmanından 3 puanla ayrılmak için kolları sıvadı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak olan Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Karşılaşmayı haberimizde yer alan tv.fanatik.com.tr linkinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

Kasımpaşa Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Kasımpaşa Beşiktaş maçı Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta karşılaşması... Beşiktaş, milli aradan sonra ligde ilk sınavına çıkıp 3 puanla Kasımpaşa deplasmanından ayrılmak istiyor.

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ CANLI ANLATIM

Kasımpaşa Beşiktaş maçı 4 Nisan 2016 Pazartesi günü Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak. Saat 20.00'de oynanacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kasımpaşa Beşiktaş maçı Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Şampiyonluğun 1 numaralı adayı Beşiktaş, haftanın kapanış maçında Kasımpaşa’ya konuk olacak. Siyah-Beyazlılar, Türkiye’de yaptığı büyük çıkışı Almanya Milli Takımı’nda da sürdüren Gomez’in önderliğinde rakibini yıkıp, Fener’in berabere kalmasının ardından farkı 6 puana çıkartmaya çalışacak.

Spor Toto Süper Lig’de 26 maçın sonunda şampiyonluk için sezonun en iddialı takımı konumunda bulunan Siyah-Beyazlılar, bu akşam 27. hafta mücadelesinde Kasımpaşa’ya konuk olacak. Bitime 8 maç kala bütün rakiplerini devirip camiayı tam 7 yıl sonra şampiyonluklu buluşturmayı hedefleyen Kara Kartal, bu doğrultuda Paşa’yla oynayacağı mücadeleye mutlak 3 puanla hazırlandı... Son haftalarda inişli çıkışlı bir görüntü çizen Lacivert-Beyazlılar’ı evinde yıkacak planı belirleyen teknik direktör Şenol Güneş, bu amacına ulaşmak için milli aradan moralli dönen Mario Gomez’i kullanacak...

(ÖZET) Kasımpaşa - Beşiktaş maç sonucu: 2-1


KASIMPAŞA-BEŞİKTAŞ 11'LERİ BELLİ OLDU

BEŞİKTAŞ: Boyko, Beck, Marcelo, Necip, İsmail, Atiba, Oğuzhan,Kerim Frei, Sosa, Olcay, Mario Gomez
Yedekler: Günay, Serdar Kurtuluş, Alexis, Cenk Tosun, Tolgay Arslan, Mustafa Pektemek, Tosic
Kasımpaşa: Ramazan, Popov, Omeruo, Titi, Olivier, Castro, Hakan, Adem, Scarione, Del Valle, Eren

BİTİRİCİ ÖZELLİĞİNİ KULLANACAK

Uzun süre sonra tekrar Almanya Milli Takımı’nın değişilmez ismi olan ve EURO 2016 biletini cebine koyan 30 yaşındaki futbolcunun takım çalışmalarındaki etkili görüntüsünden de memnun kalan Güneş, orta alan ve kanatlarda görev yapacak oyuncularından Gomez’e sık sık pozisyon yaratmalarını istedi. Özellikle Kerim Frei ve Olcay Şahan’dan kanatlardan ceza alanına sık sık girip hem havadan hem de yerden ortalarıyla topu Süper Mario’yla buluşturmalarını isteyen Güneş, yıldız ismin bitirici özelliğinden yararlanıp şampiyonluk yolunda kritik bir engeli de kayıpsız geçmeyi düşünüyor.

GÜNEŞ: ŞİMDİ SIRA SİZDE

Dün yapılan takım çalışması öncesinde öğrencileri için bir motivasyon konuşması yapan başarılı hoca, “Biz Beşiktaşız... Bize yakışan kalan tüm maçlarımızı kazanıp şampiyon olmaktır... Yönetimimiz herkesin maaşlarını yatırdı. Bu konuda bir sıkıntımız yok. Vodafone Arena’ya geçiş için de geri sayımdayız. Yeni stadımızın bize katacağı olumlu havayı da arkamıza alıp adım adım mutlu sona ulaşacağız” ifadelerini kullanarak hedefi belirledi.

KARTAL'DA 5 EKSİK

Siyah-Beyazlılar, Kasımpaşa mücadelesine 5 oyuncusundan yoksun olarak çıkacak. Dizindeki çapraz bağ kopması sebebiyle sezonu kapatan Rhodolfo’ya ek olarak tedavileri süren Gökhan Töre ve Tolga Zengin, bu akşam görev yapamayacak. Öte yandan antrenman eksiği bulunan Veli Kavlak ve kart cezalısı olan Quaresma, kadroda yer almayacak.




Haberin Devamı
YORUM YAZ