MENÜ

Kasımpaşa - Alanyaspor (CANLI)

Süper Lig'de kötü günler geçiren Kasımpaşa 3-1 yenildiği maçın rövanşında bugün Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. Peki, Kasımpaşa - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Kasımpaşa - Alanyaspor (CANLI)

Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Kasımpaşa rakibiyle bu kez sahasında karşılaşıyor. Süper Lig'de kötü günler geçiren ve Tayfur Havutçu ile yollarını ayıran Kasımpaşa rakibi karşısında rövanş maçında tur arıyor. Alanyaspor ise Erol Bulut yönetiminde 3-1'lik galibiyet avantajını bu maçta korumak istiyor.

Haberin Devamı

Kasımpaşa - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma, saat 14.00’te başladı. Müsabakayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. ASPOR'dan canlı yayınlan maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Süper Lig’de çıktığı son 8 maçın 7’sinde sahadan puansız ayrılan Kasımpaşa, geçen hafta deplasmanda oynadığı turun ilk müsabakasında da Aytemiz Alanyaspor’a 3-1 mağlup olmuştu.

Kasımpaşa’da kırmızı kart cezalısı Jorge Fernandes karşılaşmada forma giyemeyecek. Lacivert-beyazlı takımda sakatlıkları süren David Pavelka, Yusuf Erdoğan, Loret Sadiku ve Ricardo Quaresma’nın da mücadelede forma giymesi beklenmiyor.

YORUM YAZ