MENÜ

Kartalspor Özcan Kızıltan ile yollarını ayırdı

PTT 1. Lig ekiplerinden Kartalspor, teknik direktör Özcan Kızıltan ile yollarını ayırdı.

Kartalspor Özcan Kızıltan ile yollarını ayırdı

Bordo-beyazlı kulübün futbol şubesinden sorumlu asbaşkanı Mustafa Ödübek, yaptığı yazılı açıklamada, teknik direktör Özcan Kızıltan ve ekibiyle yollarını ayırdıklarını duyurdu. Ödübek, Radyo Seymen Kartal Stadı’nda oynanan ve golsüz sona eren Manisaspor karşılaşması sonrasında Özcan Kızıltan ile bir araya geldiklerini ve görüşmeler sonucunda karşılıklı anlaşarak böyle bir karar aldıklarını kaydetti.

Ödübek, yönetim kurulu adına teknik direktör Özcan Kızıltan ve yardımcılarından Süleyman Bayram, Erol Bulut ve Semih Dülger’e, Kartalspor’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Teknik direktör arayışlarının sürdüğünü kaydeden bordo-beyazlı kulübün yöneticisi, konuyla ilgili gelişme olduğu takdirde bu ismi de kamuoyuna açıklayacaklarını ifade etti.

Sezona Besim Durmuş ile başlayan Kartalspor’da, Durmuş’un istifasının ardından 8. hafta öncesi Özcan Kızıltan takımın başına getirilmişti. Bordo-beyazlı takım, Özcan Kızıltan yönetiminde oynadığı 12 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik, 6 yenilgi sonrası 12 puan topladı.

Kartalspor, 19 haftası geride kalan PTT 1. Lig’de 19 puanla 16. sırada bulunuyor.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ