MENÜ

Kartalspor kendisine güveniyor.

Bank Asya 1. Lig'den düşmemek için yarın deplasmanda Boluspor ile çok kritik bir maça çıkacak Kartalspor, kendisine güveniyor.

Kartalspor kendisine güveniyor.

Bank Asya 1. Lig’den düşmemek için yarın deplasmanda Boluspor ile çok kritik bir maça çıkacak Kartalspor, kendisine güveniyor.

Haberin Devamı

Bordo-beyazlı takımın teknik direktörü Engin Korukır, diğer sonuçları düşünmeden, 3 puan için oynayacaklarını belirtti.

Korukır, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Kendi maçımıza bakacağız. Futbolda sevinenler kadar üzülenler de olacak. Ama biz üzülen taraf olmak istemiyoruz. Boluspor maçına çıkacağız ve diğer sonuçları hiç merak etmeden, 3 puan için oynayacağız" değerlendirmesini yaptı.
Son dört haftadır yükselmekte olan grafiklerini puana da yansıttıklarını anlatan Korukır, sezon sonu olmasına rağmen futbolcularının performansında ileriye gitme olduğunu görmenin sevindirici olduğunu, fizik kondisyon ve psikolojik olarak çıkışlarını Boluspor karşılaşmasında sürdürmek istediklerini belirtti.
Korukır, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Herkes bu karşılaşmanın bizim açımızdan zor geçeceğini söylüyor ama Boluspor için de zor olduğunu söylemem gerekir. Boluspor iyi ve değerli bir kadroya sahip. Fakat rakibimizi gözümüzde fazla abartmadan, strese girmeden sahada gerekeni yapacağız. Bu karşılaşmadan istediğimizi alacak yeteneğimiz, gücümüz ve moralimiz de var. İki takımın da cansiperane oynayacağını düşünüyorum, çünkü iki takımın da düşüncesi 3 puan, inşallah sevinen taraf olacağız. Çünkü olmak zorundayız. Tabii ki bir taraf çok üzülecek. Biz düşersek biz çok üzüleceğiz, rakiplerimizden Altay, Akhisar Belediyespor, Adanaspor, Güngören Belediyespor düşerse de çok üzülecek. Bunlar futbolda olan şeyler, dünyanın sonu değil. Ama biz oynadığımız futbolla ligde kalmayı çok fazla hak ettik."
Bank Asya 1. Lig’de yarın sona erecek normal sezon öncesi 31 puanı bulunan Kartalspor, küme düşme potasında bulunurken, 49 puanlı Boluspor ise play-off’a kalma mücadelesi veriyor.

AA

YORUM YAZ