MENÜ

Kartal'ın yeni hedefi Veysel Sarı

Transfer için yurt içinde çalışmalarına başlayan Beşiktaş, Veysel Sarı için girişimlere start verecek. Siyah-Beyazlılar hafta sonunda maç için gideceği Eskişehir'de transferi de görüşecek.

Kartal'ın yeni hedefi Veysel Sarı

Beşiktaş’ın Veysel Sarı aşkı bitmiyor. Geçtiğimiz sezondan bu yana Kartal’ın listesinde yer alan genç futbolcunun transferinde mutlu sona az kaldı. Kulübünden ayrılmak isteyen ve bu nedenle sezon başında yönetimle ters düşen Sarı, bu kez İstanbul yolunu tutmakta kararlı. Beylerbeyi’nden Eskişehir’e transfer olan ve burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran genç sağ bek, Beşiktaş’la dirsek temasında. Sarı, özellikle ailesinin İstanbul’da yaşamasından dolayı bu kentte futbol oynamak istiyor. Kulübünden yıllık 400 bin Euro alan genç oyuncu, geçmiş dönemden kalan alacakları olduğu için sezon bitiminde sözleşmesini tek taraflı olarak feshedebilir.

Görüşmeler başlayacak

Yeni sezonda formayı yerli isimlere vermek isteyen Beşiktaş yönetimi, Veysel Sarı transferinde oldukça istekli. Hafta sonunda 32. hafta mücadelesi için Eskişehir’e gidecek olan Siyah-Beyazlılar, burada Kırmızı-Siyahlı kulübün yönetimiyle görüşerek Veysel için nabız yoklayacak. Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’a ayrılmak istediğini söyleyen Veysel’in, sezon
sonunda Beşiktaş’a imza atması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ