MENÜ

Kartal'dan destek çağrısı

PTT 1. Lig takımlarından Kartalspor'un kulüp yönetim kurulu, birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, bordo-beyazlı camiadan destek istedi.

Kartal'dan destek çağrısı

Kartalspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, 2012–2013 futbol sezonu başladığı günden bu yana birçok sıkıntının aşılmaya çalışıldığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:
"PTT 1. Lig’in 25. haftasına girdiğimiz şu günlerde puan tablosundaki konumumuzdan dolayı camia olarak sancılı bir süreç yaşamaktayız. Bundan böyle 1. Lig’de oynayacağımız her müsabakanın final niteliğinde olduğunu bilmek zorundayız. En kısa sürede, puan tablosunda hak ettiğimiz üst sıralara tırmanmamız için her zamankinden daha çok taraftar desteğine ve birlik beraberliğe ihtiyacımız var.

Teknik heyet ve futbolcularımıza olan güvenimiz ve taraftarlarımızın birlik beraberliği ile bu sıkıntılı süreci en kısa sürede aşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim önümüze konulmaya çalışılan engelleri tek tek aşacak gücümüz var. Sıkıntılı süreci yine hep birlikte aşacağız. Önümüzde zorlu müsabakalar var, bu müsabakalarda hakemin son düdüğüne kadar oyuncularımızın sahada galibiyet için mücadele edeceklerine, taraftarlarımızın da onların arkasında itici güç olarak desteklerini en iyi şekilde vereceklerine inancımız tam. Desteğe ve morale en çok ihtiyacımızın olduğu bu dönemde ortak paydamız olan Kartalspor için tüm Kartalspor sevdalılarının tam desteğini bekliyoruz."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ