MENÜ

Kartal'da umutlar sürüyor

PTT 1. Lig'de yarın Adanaspor'u ağırlayacak Kartalspor, play-off'a girme mücadelesi veren rakibini yenerek, ligde kalma umutlarını son iki haftaya taşımak istiyor.

Kartal'da umutlar sürüyor

Ligde 32. hafta öncesinde topladığı 31 puanla 17. sırada yer alan ve kümede kalma mücadelesi veren Kartalspor, 46 puanla 7. sırada bulunan ve normal sezonu ilk 6 arasında bitirerek, play-off’ta yarışacak takımlar arasında girmeyi hedefleyen Adanaspor’la karşılaşacak.

Radyo Seymen Kartal Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak müsabakayı hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.
İstanbul temsilcisinde cezalı futbolcu bulunmazken, sakatlıkları süren Olgay Coşkun, Onur Nasuhoğulları ile Zafar Babajanov, kritik maçta forma giyemeyecek.

Tozkoparan: "Olmazsa olmaz maçlarımızdan biri"


Kartalspor Kulübü Başkanı Hamza Tozkoparan, Adanaspor maçına çok önem verdiklerini belirterek, "Teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak’ın göreve gelmesinin ardından her karşılaşmaya final havasında çıkmaya başladık. Bu da bizim olmazsa olmaz maçlarımızdan biri. Yarınki müsabakayı kazanıp, ligde kalma ümitlerimizi son haftaya kadar sürdürmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Ligin ilk yarısında Adana Demirspor ve Adanaspor’la peş peşe deplasmanda karşılaştıklarını hatırlatan Tozkoparan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Ligin ilk yarısında iki Adana takımına karşı haksız bir şekilde yenilmiştik. Aleyhimize penaltı ve kırmızı kart verilmişti. Ligin sonuna gelindiği için maçlar artık daha dikkatli yönetiliyor. Takımımız da bu durumun farkında. Onun için bu müsabakada kazanmak için futbol anlamında her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Tozkoparan, Kartalspor Kulübü Yönetim Kurulu olarak ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:
"Bizde durumun farkında olan bir futbolcu topluluğu var. Hepsi çok karakterli çocuklar. Şu ana kadar bizden ekstra herhangi bir talepleri olmadı ama yönetim olarak ne gerekiyorsa yapıyoruz. Elimizden gelen hiçbir şeyi esirgemiyoruz. ’Eyvah, şunu da yapmamışız’ diyecek durumumuz yok. Kartalspor, bu ligde hak ederek kalacaktır. Bunun için de futbol anlamında son ana kadar mücadele edecektir. Yönetim kurulu, teknik ekip, futbolcular ve taraftarlar bunun bilincinde."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ