MENÜ

Kartal zirveye hazırlanıyor

Beşiktaşlı oyuncular Rize maçı için galibiyet sözü verdi.

Kartal zirveye hazırlanıyor

Siyah-beyazlılar için son 4 haftada yaşanan kayıplar sonrasında Çaykur Rize maçı çok daha önemli hale geldi. Genk karşısında Vodafone Park’ta alınan yenilgi, takımın eskilerini bir kez daha ortaya koyarken taraftar ile oyuncular arasında da bağlar iyice inceldi.

Haberin Devamı

Haftanın kapanış maçında Rizespor’u evinde ağırlamaya hazırlanan Beşiktaşlı oyuncular ise bu maçı kazanıp yeniden ayağa kalkmak için birlik oldu. Genk maçı sonrasında moraller iyice azalırken oyuncular ise kendi aralarında yaptıkları sohbetlerle heyecanı yeniden artırdı.

Deneyimli isimlerin takıma yönelik konuşmalarının ardından teknik direktör Şenol Güneş de devreye girerken maç öncesinde yeniden eski günlerdeki gibi birlik sağlandı.

DERBİ HAFTASI

Rize maçını kazanmaları halinde ligde en kritik haftalardan biri olan 11. haftada yeniden zirveye yaklaşma şansı doğacağının altı çizilen son toplantıda şu ifadelerle galibiyet yemini edildi: “Haftaya Başakşehir ile oynayacağız ve G.Saray-F.Bahçe maçı var. Belki de sezonun kilit haftası olacak. Ancak gelecek haftayı düşünmemiz için önce Rize’yi yenip kendimizi affettirmeliyiz. Sadece 3 puan ise bize yetmez! Genk maçını telafi etmemiz için iyi oyun ve bol gollü bir galibiyet gerekiyor. Sonrasında ise 11. haftaya odaklanabiliriz. 2 haftada alacağımız 6 puan bizi yeniden zirveye çıkarır.”

Haberin Devamı

12 maçtır yüzü gülmedi

İki takım arasındaki son 12 maçta Beşiktaş’ın büyük üstünlüğü bulunuyor. Kartal, 12 maçın sekizini kazanırken 4 maç ise beraberlikle sona erdi. Rizespor, Beşiktaş’ı en son 17 Şubat 2006’da İstanbul’da 1-0 yenmişti. İstanbul’da oynanan 17 maçta ise 11 kez Beşiktaş kazanırken Rizespor 2 galibiyet elde etti.

Beşiktaş’ın konuğu Rize

Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş, Çaykur Rizespor’u ağırlıyor... Daha önce iki takım 35 kez karşı karşıya gelirken bu maçlardan 21’ini Beşiktaş, 7’sini Rizespor kazandı. 6 maçta beraberlik sonucu çıkarken geçen sezon oynanan iki maçı da siyah-beyazlılar 1-0 ile kazandı. Vodafo Park’ta 20.00’de başlayacak karşılaşmada Bülent Yıldırım düdük çalacak. (Şampiy10)

YORUM YAZ