MENÜ

Kartal selamı

Ülke olarak tam anlamıyla 'kara' bir hafta geçirdik, yüzümüz gülmedi. Ancak spor sahalarındaki anlamlı davranışlar, birlik beraberliğin mesajı niteliğindeydi. Tıpkı dün Beşiktaşlı Mustafa Pektemek'in asker selamı gibi...

Kartal selamı

Önce Mehmetçikler’imizi yitirdik, sonra Van’daki deprem felaketiyle şoku yaşadık. Ülke olarak tam anlamıyla kara bir hafta geçirdik. Yine de başımızı kaldırdık, mücadeleyi bırakmadık. Tek yürek olduk, spor sahalarında da birlik beraberlik mesajları verdik. Süper Lig’in 7. haftasının kapanış karşılaşmasında, Beşiktaş ile Mersin İdman Yurdu karşı karşıya gelirken, yine akıllarda yaşadıklarımız vardı. Tıpkı diğer spor müsabakalarında olduğu gibi, maçın tek golünü atan Mustafa Pektemek önce Ay-Yıldızlı bayrağı öptü, sonra asker selamını verdi. Hem Mersinli’si, hem Beşiktaşlı’sı bu hareketi ayakta alkışladı.

Haberin Devamı

Sırada derbi var

Şampiyonluk yolundaki rakipleri Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor’un puan kaybettiği haftada Mersin gibi zorlu bir deplasmandan zaferle ayrılan Beşiktaş, perşembe günkü derbi maçı öncesinde ‘hazırım’ mesajını verdi.

YORUM YAZ