MENÜ

Kartal kasasını doldurdu

Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Beşiktaş, aynı zamanda kasasını da doldurdu.

Kartal kasasını doldurdu

Kupaya bu sezon play-off aşamasından katılan siyah-beyazlılar, finale yükselene kadarki performansıyla 2 milyon 75 bin doları hak ederken, bu miktara yarın finalde şampiyon olursa 1 milyon 600 bin, ikinci olursa 1 milyon dolar daha ekleyecek.

Haberin Devamı

"Kara Kartallar", yarın Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda yapılacak finalde şampiyon olursa toplamda 3 milyon 675 bin, ikinci olursa da 3 milyon 75 bin doları kasasına koyacak.

Ziraat Türkiye Kupası 2010-2011 sezonu ödül yönetmeliğine göre, play-off’a katılım bedeli olarak 35 bin dolar alan Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu’nu eleyip, gruplara katılım miktarı olarak 140 bin doları hak etti. (B) Grubu’nda 4 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyet alan siyah-beyazlılar, 300 bin dolar kazanırken, grubu birinci sırada tamamladığı için 200 bin dolar, çeyrek finale katılım bedeli olarak da 150 bin doları kasasına koydu.

Çeyrek finalde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u her iki maçta da yenen siyah-beyazlılar, 300 bin dolar kazanırken, tur atlama primi olarak 200 bin dolar, yarı finale katılım bedeli olarak da 200 bin dolar elde etti.
Yarı finalde Gaziantepspor karşısında 1 galibiyet, 1 beraberlik alan Beşiktaş, 300 bin dolar kazandı. Tur atlama primi olarak 250 bin dolar daha kasasına koyan "Kara Kartallar", finalde kupayı kazanırsa 1 milyon 600 bin dolar, ikinci olursa 1 milyon doları daha bu gelire ekleyecek.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ