MENÜ

Kartal adam

Beşiktaş'ın yeni transferi Atiba Hutchinson, düzenlediği basın toplantısında futbol tarzıyla ilgili önemli mesajlar verdi. Kanadalı futbolcu, “Çalışma ve kazanma karakteri olan bir oyuncuyum. Çok yönlüyüm ve top kapma yeteneğim de yüksek” dedi.

Kartal adam

‘Orta sahada düşünüyor’

“Farklı pozisyonlarda oynama özelliğine sahibim. Çalışkan ve kazanma karakteri olan bir stilim var. Hocamla nerede oynayacağıma dair konuştuk. Beni orta sahada düşünüyor ama farklı yerlerde oynayacağımı da biliyor. Genç yaşta ülkemden ayrıldım. Büyük takımlarda oynadım. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde mücadele ettim. Artık daha da tecrübeliyim.”

‘Zidane’ı örnek aldım’

“Son bir kaç yılda Türkiye’deki büyük takımları takip ettim. Önemli oyuncuların buraya geldiğini, ligin kalitesinin iyi olduğunu biliyorum. Başka teklifler de vardı ama ben Beşiktaş’ı tercih ettim. PSV’de hep üst seviyede forma giydim. Ama burada çok daha başarılı olacağıma inanıyorum. Kendime hep Zinedine Zidane’ı örnek aldım. Ayrıca Dwight York’u da beğeniyordum.”

‘Taraftarın gücünü anladım’
“Slaven Bilic, taktik zekası çok yüksek bir hoca. Hırvatistan’ın başındayken de kendisini takip ediyordum. Gelmeden de bazı görüşmeler yaptım. Aramızdaki iletişim gayet iyi ve onun dilinden anlıyorum. Ayrıca çok yakından bilmiyordum ama, Beşiktaş taraftarının kulüp için önemini buraya gelince daha iyi anladım. Onlara layık olmak için elimden geleni yapacağım.”

‘Ameliyatın etkisi kalmadı’

“13 numara, kariyerim boyunca hep bana uğurlu geldi. Küçükken ailemle İtalya’ya gitmiştim. Bana orada 13’ün uğurlu olduğu söylenmişti. Kanada’da bana ‘kemik’ diyenler vardı. 2009’da Trabzonspor beni istemişti ama bu transfer gerçekleşmedi. Dizimden bir ameliyat geçirdim ancak bunun bana olumsuz bir etkisi bulunmuyor. Kendimi her açıdan çok iyi hissediyorum.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ