MENÜ

Karşıyaka'da yönetim tarftara müjde

İş adamı Erdal Acar'ın Karşıyaka'ya desteği sürüyor. Acar ile kulüp yönetiminin İstanbul'da yaptığı toplantıda pazartesi gününden itibaren transfer yasağının kaldırılması ve personel ödemelerinin yapılması kararı alındı.

Karşıyaka'da yönetim tarftara müjde

İstanbul’da gerçekleşen toplantının ardından yazılı bir açıklama yapan PTT 1. Lİg ekibinin başkanı Ali Erten, "Karşıyaka Spor Kulübü yönetimi olarak bugün kulübümüze destek veren, Karşıyaka sevdalısı iş adamı Erdal Acar’la bir görüşme yaptık. Görüşmede kulübümüzün 2. başkanı Cengiz Bakır, futbol şube başkanımız Osman Kırkpınar, futbol şube yöneticimiz Devrim Acar ve kulübümüze her zaman destek olan Nazım Torbaoğlu da yanımızda yer aldı. Kulübün içinde bulunduğu durumu ayrıntılı olarak anlattığımız Sayın Erdal Acar bize verdiği sözlerin arkasında olduğunu ve pazartesi gününden itibaren transfer yasağının kaldırılarak, personel ödemelerini gerçekleştireceğini ve transferlere İzmir merkezli olarak başlanacağını açıkladı" dedi.

Görüşmede alınan kararlar ise şu şekilde açıklandı:

1- Transfer yasağı için ödemeler pazartesi gününden itibaren yapılacak. Kulübümüzün avukatı Mehmet Yaya pazartesi günü İstanbul’a giderek bu konuyla yakından ilgilenecek.

2- Kulüp personel ödemeleri pazartesi gününden itibaren yapılmaya başlanacak.

3- Sportif Direktör Recep Çetin ve Teknik Sorumlu Ogün Temizkanoğlu pazartesi günü İzmir’e gelecekler ve kulüpte futbol şubesinin (Osman Kırkpınar, Mustafa Özçakar ve Devrim Acar) nezaretinde çalışmaya başlayacaklar. Bütün görüşmeler kulüpte yapılacak.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ