MENÜ

Karşıyaka'da son ödeme sevinci

İş adamı Erdal Acar'ın önderliğinde kaynak yaratan Karşıyaka Başkanı Ali Erten ve kurmayları, son ödemeyide gerçekleştirip transfer yasağını kaldırdı.

Karşıyaka'da son ödeme sevinci

PTT 1. Lig’de eski futbolcu ve teknik adamlara olan yaklaşık 4 milyon TL borçtan kaynaklanan transfer yasağı yüzünden yeni sezon öncesi sancılı günler geçiren Karşıyaka, Başkan Ali Erten, 2. Başkan Cengiz Bakır ve yöneticilerin oluşturduğu kaynakla son ödemeyi de yaptı. Borcun büyük bölümünü işadamı Erdal Acar’ın katkısıyla kapatan yönetim, transfer yasağı, lisans tescilleri ve gecikmiş Federasyon borçları için son partide 800 bin TL ödeyerek derin bir "Ohh" çekti. Ligin ilk maçında cumartesi günü Adana Demirspor’a konuk olacak İzmir temsilcisi, 18 yeni transferin lisansı ile yabancı futbolcuların oturma ve çalışma izinlerini bu maça yetiştirecek.

Necati ilk maçta yok


Öte yandan işadamı Erdal Acar’ın kulübe "transfer çileği" olarak kazandırdığı Necati Ateş, ligin ilk haftasında forma giyemeyecek. Tecrübeli futbolcu, bu süreçte antrenman eksiğini hazırlanan özel programla kapatacak. Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’nde takımla çalışmalarını sürdüren Galatasaray ve A Milli Takım’ın eski yıldızıyla henüz resmi mukavele imzalanmadı.

Yasin Pehlivan gündemde


Hürriyet Gücer’in sözleşme şartlarında anlaşamayıp ayrıldığı Karşıyaka, ön libero mevki için Kayseri Erciyesspor’dan gurbetçi Yasin Pehlivan’a yöneldi. Karşıyaka, sağ kanat için Gençlerbirliği’nden Tayfur Bingöl, defansa yapılacak takviye konusunda da Gaziantepspor’dan Gbenga Arokoyo’yla ilgileniyor.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ