MENÜ

Karşıyaka'da "kulüp lisansı" telaşı

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten, "Kulüp tescil belgesiyle ilgili mali, hukuki, altyapı, sportif ve tesis kriterlerini yerine getiremediğimiz durumunda para cezasının yanı sıra 4 puan silme işlemi uygulamaya girecektir" dedi.

Karşıyaka'da "kulüp lisansı" telaşı

Erten, yaptığı yazılı açıklamada, kulübün çok kritik bir aşamadan geçtiğini belirtti. Henüz kulüp lisansı alamadıklarını bildiren Erten, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Kulüp tescil belgesiyle ilgili mali, hukuki, altyapı, sportif ve tesis kriterlerini yerine getiremediğimiz için bugüne kadar kulüp lisans belgesi alamadık. Bu nedenle para cezası ve puan silme cezasıyla karşı karşıyayız. Bu kriterleri tamamlayamamamız durumunda para cezasının yanı sıra 4 puan silme işlemi uygulamaya girecektir. Bunun uygulanmamasıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde ciddi uğraş vermekteyiz. Bu amaçla gerekli ödemeler ile anlaşmaları yapıyoruz. Mali ve tesis kriterlerini yerine getirir ve sorunu aşarsak ilk kez ’Kulüp lisans belgesi’ de almış olacağız. Avukatımız Mehmet Yaya ile Türkiye Futbol Federasyonu’na bu konuyla ilgili gerekli görüşmeleri ve sunumları yaptık. Konuyla ilgili karar cuma günü açıklanacaktır."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ