MENÜ

Karşıyaka PLAY, Denizlispor OFF

Ege derbisinde Karşıyaka kazandı, Play-Off umudunu ligin son dört haftasına taşıdı. Yeşil-Kırmızılılar, Sercan ve İbrahim'in golleriyle 3 puana uzandı. Horozlar ise düşme korkusunu yakından yaşamaya başladı

Karşıyaka PLAY, Denizlispor OFF

Güzeller güzeli, sevgili yeğenim Zarife’nin İzmir’deki nikah törenine katılamadım dün. Aksi halde maça yetişemezdim. Dolayısıyla biraz buruk geldim Denizli’ye. Eh, bizim meslek böyledir işte. Denizli’de hava harikaydı, ama tribünler her zamanki gibi gene keldi. Zaten (2007’deki Fenerbahçe maçını saymazsak) ben burada tribünlerin dolduğuna hiç tanık olmadım. Oysa en az Karşıyaka’nınki kadar büyüktü amacı Denizlispor’un. Çünkü sezona şampiyonluk parolasıyla başlasalar da şu anda iyiden iyiye küme düşme tehlikesi yaşıyordu Yeşil-Siyahlılar. Maça Denizli çok iştahlı başladı. 3’te İsmail Haktan, 4’te de Hüseyin Atalay şansını denedi, ama ikisinin de şutu sonuç getirecek türden değildi. 14’te Fatih Gül’ün soldan ısrarla taşıdığı topu Denizli defansı kornere dönüştürdü. Mustafa Sevgi’nin köşe vuruşundan İsmail’in kale sahasına düşen topa Sercan akıllıca dokununca Karşıyaka aradığı gole erken kavuştu. 0-1. 29’da Mustafa Sevgi’nin şutu kaleciden döndü, yetişen İbrahim çok sakin dokundu ve farkı ikiye çıkardı. 0-2.

Horoz ateşe düştü

47’de Denizli’nin sayısı geldi. İsayev soldan şık hareketlerle içeri girip, Necati’nin solundan köşeye bıraktı. 1-2. 54’te Caner Ağca İbrahim Şahin’e pas vermek yerine şut deneyince Karşıyaka’nın üçüncü golü güme gitti. 77’de Hüseyin Atalay’ın vuruşunda Necati çok dikkatliydi. Artı doksanda karşılıklı ataklardan gol çıkmayınca Karşıyaka, Denizlispor’u biraz daha tehlikenin içine itip 3 altın puanla İzmir’e döndü.

Haşim Şahin

Haberin Devamı
YORUM YAZ