MENÜ

Karşıyaka çift forvet

Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında Banahene-İbrahim ikilisini forvette birlikte kullanmanın hesaplarını yapıyor.

Karşıyaka çift forvet

Kayseri Erciyesspor'un maçı kazanması halinde Süper Lig'e çıkışını matematiksel olarak garantileyeceği karşılaşmayı kazanma hesapları yapan Cihat Arslan, geçirdiği soğuk algınlığını tamamen atlatan Banahene ile adalesindeki sakatlığı düzelen İbrahim'e, "Hazır ol" emri verdi. Karşıyaka'da cezalı Şehmus ve sakat Tayfun dışında eksik olmadığı açıklandı.

TAHKİM'DEN KÖTÜ HABER

Eski futbolcularına olan borçları nedeniyle sık sık sorun yaşayan Karşıyaka'ya bir kötü haber de Tahkim Kurulu'ndan geldi. Takum Kurulu, 2010-11 sezonunda yeşil kırmızılı formayı giyen ve lig bitiminde sözleşmesini tek taraflı fesheden Gökhan Çakır'a haksız fesih gerekçesiyle verilen 6 ay men ve 60 bin TL para cezasını kaldırdı. Kurul, dava ücretlerinin de Karşıyaka tarafından ödenmesine hükmederek İzmir temsilcisine 23 bin 450 TL'lik ek fatura çıkardı. Karara gerekçe olarak Karşıyaka'nın sözleşme döneminin dışında ödediği paranın sözleşmeye dahil olduğunu kanıtlayamaması gösterildi.

Gökhan'ın kendilerine ödemesi gereken 60 bin TL'den olan yeşil kırmızılılar, haklı olduklarını düşündükleri davadan ek dosya faturası çıkmasıyla şoke oldu. Karşıyaka'ya Sarıyer'den gelen Gökhan, yeşil kırmızılı formayı 13 resmi maçta giydi. Tek taraflı feshin ardından Sarıyer'e dönen 25 yaşındaki Gökhan, bu sezon Nazilli Belediyespor'da oynadı.

Haberin Devamı

DHA

YORUM YAZ