MENÜ

Karşıyaka 1-3 Galatasaray

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 4. maçında Karşıyaka'yı 3-1 mağlup etti. İlk yarısı golsüz geçilen mücadelede kilidi iki dakika arayla iki gol atan Chedjou açtı. 89'da Sinan Gümüş, farkı 3'e çıkardı. Karşılaşmanın skorunu 90'da penaltıdan attığı golle Necati Ateş belirlerken Galatasaray'ın üç golünün asistini de Olcan Adın yaptı.

Karşıyaka 1-3 Galatasaray

Galatasaray ile Karşıyaka, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 4. maçında İzmir'de karşı karşıya geldi.

Teknik Direktör Mustafa Denizli, İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan maça Karşıyaka ile oynanan ilk maçın 11'ine göre 6 farklı oyuncuyla çıktı.

Her iki ekip de ilk yarıda zaman zaman tehlikeli pozisyonlar yakaladı fakat bunlar golle sonuçlanmadı.

Galatasaray ve Karşıyaka ikinci yarıya aynı 11'lerle başladı.

Mustafa Denizli, ilk oyuncu değişikliğini 64. dakikada gerçekleştirdi. Emre Çolak kenara geldi. Emre'nin yerine yeni transfer Donk dahil oldu. Aynı dakikada bir oyuncu değişikliği daha yapan Denizli, Yasin'i oyundan aldı, yerine Olcan Adın'ı sürdü.

Karşılamaya ilk 11'de başlayan ve burnu kırık bir şekilde oynayan Umut Bulut, 70. dakikada aynı bölgeye bir darbe aldı. Oldukça sinirlenen tecrübeli oyuncunun burnu kanadı ve kenara gelerek oyundan çıktı. Umut Bulut'un yerine genç futbolcu Volkan Pala girdi.

72. dakikada gole çok yaklaşan Sinan Gümüş, müsait pozisyonda topu farklı bir şekilde auta gönderdi.

77. dakikada Galatasaray'ın kullandığı köşe vuruşunda Karşıyakalı futbolcu Koray, topu uzaklaştırmak isterken kendi kalesine gönderdi ve top direkte patladı.

Aranan gol Chedjou ile geldi

Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Olcan Adın, ceza sahasına doğru orta açtı. Olcan'ın ortasına iyi yükselen Chedjou'nun kafasında top yerden sekerek ağlarla buluştu ve Galatasaray 84. dakikada 1-0 öne geçti.

Chedjou yeniden sahnede!

Kamerunlu futbolcu Chedjou, ilk golden sadece iki dakika sonra yeniden sahne aldı. Olcan Adın'ın kullandığı köşe vuruşunda bir kez daha iyi yükselen tecrübeli savunmacı 86. dakikada yine kafayla ağları havalandırdı ve skoru 2-0'a taşıdı.

Olcan'ın 3. asisti! Bu kez Sinan Gümüş...

89. dakikada Olcan Adın'ın serbest vuruştan açtığı ortada topu iyi takip eden Sinan Gümüş, klas bir dokunuşla kendisinin ilk, takımının 3. golünü kaydetti.

Karşılaşmanın hakemi 90. dakikada Karşıyaka lehine penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Necati Ateş'in şutunda Cenk Gönen'in müdahalesi yetersiz kaldı ve ağlara gitti. Bu gol, aynı zamanda 90 dakikanın da skorunu belirledi.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 4. maçında Karşıyaka'yı 3-1 mağlup ederek 4'te 4 yaptı.

Şimşek tribünden takip etti


Yeşil-kırmızılı ekipte 1,5 yıllık anlaşma sağlandığı açıklanan ancak henüz sözleşme imzalanmayan teknik direktör Yusuf Şimşek, karşılaşmayı tribünden takip etti.

Sahaya Hatay’ın Yayladağı ilçesinde yaşayan Bayırbucak Türkmeni çocuklarıyla çıkan iki takımın futbolcuları, "Bayırbucak Türkmeni kardeşlerimiz kalbimiz sizinle" yazılı pankartı taşıdı.

Galatasaraylı taraftarlara 2 bin 565 biletin ayrıldığı müsabakada sarı-kırmızılı seyirciler maçı açık tribünden izledi. Karşılaşmayı kapalı tribünden takip eden Karşıyakalı taraftarların tribününde çok az boşluk kaldı.


Karşıyaka-Galatasaray maçında haciz şoku!

Haberin Devamı
YORUM YAZ