MENÜ

Karşıkaya'dan final tepkisi

7 Ekim'de Denizli'de oynanacağı açıklanan Erkekler Cumhurbaşkalığı Kupası finalinin Samsun'a alınması, Karşıyaka cephesinin tepkisini çekti.

Karşıkaya'dan final tepkisi

Basketbol Federasyonu tarafından Pınar Karşıyaka ile Anadolu Efes arasında daha önce 7 Ekim’de Denizli’de oynanacağı açıklanan Erkekler Cumhurbaşkalığı Kupası finalinin Samsun’a alınması, Karşıyaka cephesinin tepkisini çekti.

Anadolu Efes yönetiminin, Denizli’nin İzmir’e yakın olmasını gerekçe göstererek müsabakanın Samsun’a alınması için başvuru yaptığı, Federasyon’un da bu talebi kabul ettiği iddia edildi. Geçen sezon Türkiye Kupası’nı kaldıran Anadolu Efes’i, Türkiye Basketbol Ligi play off final serisinde geçerek 28 yıl sonra şampiyon olan Pınar Karşıyaka’da yönetim karara anlam veremedi.

Karşıyaka Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, “Denizli Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nun güvenlik anlamında eksikleri olduğu belirtildi. Oysa salonda 2 yıldır maç oynanıyor. Bu yıl Federasyon Kupası da orada yapılacak. Taraftarımızın Samsun’a ulaşımı zor olacak. Rakip taraftar baskısından çekinilmiş olabilir” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ