MENÜ

Karim Benzema: Valbuena olayından sonra Madrid'e üzgün döndüm

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Karim Benzema, İspanyol Vanity Fair'e röportaj verdi, geçmişte yaşadıklarından üzgün olduğunu söyledi. Yıldız oyuncu ayrıca, "Fransa Milli Marşı'nı iyi dinlerseniz savaşı isteyen bir marş olduğunu görürsünüz. Bunun için maç önceleri marşı söylemeyeceğim" dedi.

Karim Benzema: Valbuena olayından sonra Madrid'e üzgün döndüm

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Karim Benzema'dan flaş açıklamalar geldi. Cezayir asıllı Fransız oyuncu İspanyol Vanity Fair dergisine röportaj verirken, geçmişiyle ilgili hatalarını kabul etti, üzgün olduğunu söyledi.

Valbuena olayı soruldu...

Kendisine Valbuena'yla yaşadığı seks skandalı da sorulan Benzema, "Zor günlerdi. Hapisten 1 gece geçirdim ve daha sonra Madrid'e geri döndüğümde çok üzgündüm" şeklinde konuştu.

"Fransa marşını söylemem"

Fransa Milli Marşı'nı söylememe konusunda kararını değiştirmeyeceğini belirten Benzema, "O marşı dikkatli dinlerseniz savaşı istediğini görürsünüz. Bu yüzden maç önceleri söylemeyi hala düşünmüyorum." dedi.

Valbuena'yla ne olmuştu?

Valbuena ile Benzema arasındaki gerilim, 2015 yılında Valbuena'ya yapılan seks kasedi şantajına dayanıyor.

O dönem Olimpik Lyon forması giyen Valbuena'nın konuyu mahkemeye taşımasının ardından Benzema'nın da aralarında bulunduğu birkaç kişiye yönelik soruşturma açılmıştı.

Benzema da daha sonrasında şantaj suçunda payı olduğunu kabul etmişti. Yıldız futbolcu, bu olay nedeniyle Fransa Milli Takımı tarafından kadro dışı bırakılmıştı.Benzema ayrıca Valbuena'nın elini hiçbir zaman sıkmayacağını da belirtmişti.

Karim Benzema'dan Fenerbahçeli Mathieu Valbuena'ya tehdit!

Haberin Devamı
YORUM YAZ