MENÜ

Karim Benzema: Arda Turan savaşçı bir yıldız

İspanyol devi Real Madrid’in dünyaca ünlü yıldızı Karim Benzema, İstanbul'da... Fransız yıldız, Türkiye’deki ilk ve tek özel röportajını sadece FANATİK’e verdi.

Karim Benzema: Arda Turan savaşçı bir yıldız

“Türk futbolcuların son derece hırslı olduğunu, taraftarlarının da takımlarına büyük bir destek verdiğini biliyorum. Real Madrid’de Nuri, Mesut ve Hamit ile oynama şansı buldum. Hepsi de birbirinden önemli oyunculardı”

Arda Turan ise İspanyol futbolunda kendisini ispat etmiş bir isim. Çok teknik bir futbolcu olmasının yanı sıra savunma özelliği de olan savaşçı bir yıldız. Türk futbolunun, ona sahip olduğu için çok şanslı olduğunu düşünüyorum”

İspanyol devi Real Madrid’in dünyaca ünlü yıldızı Karim Benzema, ünlü iş adamı Ümit Akbulut’un sahibi olduğu B4L Şirketi ile yapacağı ortaklık için soluğu İstanbul’da aldı. Akbulut’un ayrıca misafiri de olan Benzema, burada iki gün geçirdi ve Türkiye’deki ilk ve tek özel röportajını sadece FANATİK’e verdi.

İşte Fransız golcünün gazetemize yaptığı çok özel açıklamalar:

“Türkiye’ye daha önce tatil için ve Real Madrid’le maç yapmak için gelmiştim. Tekrar burada olmak elbette çok güzel bir duygu. İstanbul gerçekten çok güzel bir şehir. Yemekleriniz ve özellikle tatlılarınız gerçekten bir harika. Ümit Akbulut’la birlikte çalışacağım için çok mutluyum. Türk futbolunu elbette çok fazla izleme imkanı bulamasam da, burada yaptığım maçlara baktığımda, Türk futbolcuların son derece hırslı olduklarını biliyorum. Özellikle taraftarların yarattığı atmosfer, rakip takımlar için büyük bir dezavantaj oluşturuyor.”


'Arda Turan olağanüstü bir oyuncu'


‘Elbette kolay değil...’

“Real Madrid’de Mesut Özil, Hamit Altıntop ve Nuri Şahin gibi isimlerle birlikte forma giydim. Gerçekten çok önemli oyunculardı. Özellikle Mesut’un bize olan katkısı ortada. Şimdi aynı performansını Arsenal’de de gösteriyor. Arda Turan ise artık kendisini İspanyol futbolunda ispatlamış isimlerden biri. Atletico Madrid’de uzun yıllar forma giydi ve şimdi Barcelona’da. Onun çok kaliteli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Çok teknik olmasının yanı sıra savunma özelliği de olan savaşçı bir yıldız futbolcu. Türk Milli Takımı, böyle bir oyuncuya sahip olduğu için gerçekten çok şanslı.”

'Ronaldo en iyisi'

“Real Madrid gibi bir takımda elbette 8 sezondur aralıksız forma giymek kolay değil. Real’de oynuyorsanız, hep kazanma baskısını üzerinizde hissediyorsunuz. Baskıya karşı oynamaya alışkınım, açıkçası bu benim performansıma olumlu katkı yapıyor.

Kariyerimin sonuna kadar elbette burada oynamak isterim ama gelecekte ne olacağını asla bilemezsiniz. Zinedine Zidane hocamız ve benim ülkemden bir teknik adamın burada olması, benim adıma da büyük bir avantaj. Zidane’ın kariyeri ortada ve teknik adam olarak da çok başarılı. Futbolcunun dilinden çok iyi anlıyor.

Cristiano Ronaldo’nun, dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu düşünüyorum. Ronaldo, çalışmayı çok seven ve kendisini sürekli geliştirmeye çalışan bir futbolcu. Onunla daha çok kupa kazanacağımızı düşünüyorum.”

Yıldızlar ondan sorulur

B4L şirketinin sahibi Ümit Akbulut için Karim Benzema, Türkiye’ye ayak basan tek dünya yıldızı değil. Akbulut’un, birçok ünlüyle yakınlığı bulunuyor. Galatasaray’dan Lukas Podolski, Sarı-Kırmızılılar’ın eski oyuncularından Melo, Colin Kazım ve Drogba ile de ortaklıkları var. Boks dünyasının önemli ismi Amerikalı Floyd Mayweather, Brezilyalı ünlü futbolcu Neymar, onun davetlisi olarak ülkemize gelmişti. Son olarak da Akbulut, Real Madrid’in yıldız forveti Karim Benzema’yı İstanbul’da konuk etti. Biz de Akbulut’un desteğiyle, Fransız yıldızla Türkiye’deki ilk ve tek röportajı gerçekleştirip, kendisini siz değerli okuyucularımızla buluşturduk.

Okan Çellik

Haberin Devamı
YORUM YAZ