MENÜ

Karesispor, Federasyon Kupası'na hazır

Karesispor Afyon'da oynanacak Federasyon kupası maçlarına hazır.

Karesispor, Federasyon Kupası'na hazır

Karesispor Afyon'da oynanacak Federasyon kupası maçlarına hazır. Balıkesir’in Türkiye Basketbol Ligi’ndeki temsilcisi Karesispor, Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası öncesinde oynadığı son hazırlık maçında Bursa'da Finalspor'u 85-83 yendi.

Haberin Devamı

Federasyon Kupası öncesinde hazırlık maçında bir araya gelen iki TBL temsilcisi, son anlara kadar heyecan dolu geçen müsabakada karşı karşıya geldi. Karşılıklı basketlerle geçilen dördüncü çeyreğin sonunda tecrübesini ortaya koyarak sahadan galibiyetle ayrılan Karesispor oldu.

Karesispor’da, Thomas Gipson 16 sayı, 6 ribaund, Hazer Avcı 13 sayı, 5 ribaund, Carlos Medlock 14 sayı, 3 asist, Ümit Sonkol 13 sayı, 4 ribaund ile oynadı.

Karesispor’da hedef federasyon kupası

Karesispor, 23-30 Eylül tarihlerinde Afyon’da oynanacak olan Federasyon Kupası’na hazır. 2 aydır antrenmanlar ve hazırlık maçlarıyla yeni sezona hazır hale gelen temsilcimiz, ilk ciddi sınavını Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası’yla verecek. 23-30 Eylül tarihlerinde Afyon’da Atatürk Spor Salonu ve Prof.Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonunda oynanacak müsabakalar için kampa girecek Karesispor, hedefini Federasyon Kupası’nı kazanmak olarak belirledi. Karesispor, Federasyon Kupası C Grubu’nda Petkim Spor, Orman Spor ve Selçuklu Basketbol ile mücadele edecek. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek.

Haberin Devamı

“Baytimur: gruptan çıkarsak şansımız fazla”

Federasyon Kupası’nda nispeten daha zor ve denk takımların olduğu bir grupta mücadele edeceklerini belirten Karesispor Baş Antrenörü Gencer Baytimur, “Bu gruptan çıkarsak şansımızın gerçekten yüksek olduğunu düşünüyorum. Hatta şampiyonun da bu gruptan çıkacağını düşünüyorum. O yüzden öncelikli hedefimiz bu grupta ilk iki sırayı almak. Elbette maç maç düşünerek gideceğiz. Federasyon kupası’nı kazanmak istiyoruz. Takım olarak elimizden gelenin en iyisini yaparak önce gruptan çıkmak ardından maç maç giderek kupayı Balıkesir’e getirmek istiyoruz” dedi.

İHA

YORUM YAZ